p_under

Noctua A-series fans: Ποιότητα και μικρό μέγεθος από την Noctua

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Noctua A-series fans: Ποιότητα και μικρό μέγεθος από την Noctua]http://reviews.hwbox.gr/news/noctua.jpg[/NEWS_IMG]Όταν ακούμε το όνομα της Noctua, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ποιότητα - με αυτή την πολιτική η εταιρία έγινε γνωστή και συνεχίζει να τροφοδοτεί την αγορά και τους θερμούς υποστηρικτές της με υψηλής ποιότητας προϊόντα, είτε αναφερόμαστε σε ανεμιστήρες, είτε σε CPU coolers. Σήμερα λοιπόν, η γνωστή εταιρία με έδρα την Αυστρία, παρουσίασε την A-series η οποία αποτελείται από τρία μοντέλα ανεμιστήρων που υπακούν στους νόμους της εταιρίας - ποιότητα, επιδόσεις και αθόρυβη λειτουργία.

Τα NF-A4x10, NF-A6x25 και NF-A9x14 διαθέτουν τα γνώριμα χρώματα της εταιρίας, μετρούν 40 x 10, 60 x 25 και 92 x 14 cm αντίστοιχα και ο μηχανισμός κίνησης τους βασίζεται στην reference class SSO2 bearing τεχνολογία. H νέα ιδιότητα που φέρει η A-series, ονομάζεται Flow Acceleration Channels ( κανάλια προώθησης κυμάτων αέρα) και προσφέρει ακόμα περισσότερο airflow με μειωμένο θόρυβο σε σχέση με προγενέστερα fans της εταιρίας. Επίσης οι ανασχεδιασμένες λεπίδες των Noctua A-series fans μειώνουν τον συντονισμό και διαχέουν το παραγόμενο airflow στα επίμαχα σημεία.

Τέλος, τα A-sereis fans αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους σύντομα με τιμές εκκίνησης: 12.90?/15.90$ για το NF-A4x10 FLX μοντέλο, 14.90?/17.90$ για το NF-A6x25 FLX μοντέλο και 16.90?/19.90$ για το NF-A9x14 PWM.

<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/OMlkPA18h-I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Edited by p_under
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now