katsu

World of Warcraft: Hack σπέρνει το θάνατο σε χιλιάδες χαρακτήρες!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=World of Warcraft: Hack σπέρνει το θάνατο σε χιλιάδες χαρακτήρες]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46150698967c01d0.png[/NEWS_IMG]Σαν σκηνή από το επεισόδιο του South Park: Make love not Warcraft, όπου hacker έσπερνε το θάνατο μέσα στις πόλεις καθιστώντας το παιχνίδι αδύνατο, έζησαν χθες οι χρήστες του διάσημου MMORPG World of Warcraft! Στόχος της επίθεσης όλες οι μεγάλες κεντρικές πόλεις όπως Stromwind και Ogrimmar, οι οποίες, σαν τεράστια πεδία μάχης, γέμισαν με τα πτώματα των χαρακτήρων αλλά και των NPC. Το κατόρθωμα αυτό έγινε εφικτό μέσω ενός kill hack, που εκμεταλλεύτηκαν ορισμένοι χρήστες και μέσω 1 level χαρακτήρες μοίραζαν απλόχερα 1 hit knock-out με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σύμφωνα με τους ίδιους τους hacker: "Δεν προκαλέσαμε καμία μόνιμη ζημιά" και συνεχίζει λέγοντας ότι : "Σε ορισμένους(χρήστες) άρεσε σαν ένα νέο θέμα συζήτησης και κάτι αστείο να παρακολουθούν, και σε άλλους όχι. Σε αυτούς που δεν άρεσε, θα πρέπει να κατηγορούν τη Blizzard που δεν το διόρθωσε γρηγορότερα(καθώς αυτό συνεχιζόταν επί 4 ώρες)."

"Δεν είναι ότι προσθέσαμε 20.000.000 gold σε όλα τα account και καταρρίψαμε την ισορροπία της οικονομίας, αλλά ρίξτε μια ματιά στις κινέζικες εταιρίες gold selling που το κάνουν αυτό κάθε μέρα. Τώρα ρωτήστε τον εαυτό σας ποιος πραγματικά καταστρέφει το παιχνίδι. Δεν είμαστε εμείς αυτοί." Οι hacker όμως δεν περιορίστηκαν μόνο στις πόλεις καθώς "καθάρισαν" το End Time dungeon μέσω σε 3 λεπτά και εξήγησαν ότι θα είχαν δοκιμάσει δυσκολότερα raid και dungeon αν είχαν ανακαλύψει ότι το kill hack επρόκειτο να διορθωθεί. "Έπρεπε να το κάνουμε. Το πρώτο account ban για τη χρήση του kill hack έγινε 30 λεπτά πριν αρχίσουμε να χτυπάμε τις πόλεις. Το κάναμε επειδή ξέραμε ότι θα το έφτιαχναν", αναφέρει ένας από αυτούς.

Όλο αυτό όμως έφτασε στο τέλος του και ο community manager της Blizzard, Nethaera δήλωσε στο Battle.net forum : "Το exploit αυτό διορθώθηκε και δεν θα μπορεί να επαναληφθεί. Είναι ασφαλές να συνεχίσετε το παιχνίδι και τις περιπέτειες στις κεντρικές πόλεις και οπουδήποτε αλλού στο Azeroth." και διαβεβαιώνει ότι γίνονται εξονυχιστικές έρευνες για να βρουν τους υπεύθυνους.

<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/6o8e1abGlEk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/B_vCFKuXrQo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Κρίμα που διορθώθηκε το exploit...μιάς και αντί να ξενερώσουν κάποιοι θα συνεχίσουν να καίγονται και δέν θα βγούν από τα σπίτια τους για χάρη ενός GAME.

Link to comment
Share on other sites

Απλά LOL! Πολύ γέλιο.. τα επιχειρήματα των τύπων απλά απίστευτα..! Όταν έπαιζα WOW βλέπαμε τα πτώματα των gold selling bots ( αυτά τα 1 lvl Orcs ) που πέθαιναν σε σχηματισμούς.. τότε αυτό ήταν το πιο ακραίο που γινόταν.. τώρα γίνονται αίσχη! :D Thumbs Up στους Hackers!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now