JC_Denton

Ο Western DIgital Velociraptor τώρα και στις 2.5", χωρίς το IcePack

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4648638af641d61.gif[/WRAPLEFT] Τρεις μήνες μετά την άφιξή του, ο ταχύτερος SATA δίσκος της αγοράς, ο Western Digital Velociraptor 300GB απέκτησε ένα "μικρό αδερφό", μιας και πλέον βγαίνει και στις 2.5"

Όσοι θυμούνται τον Velociraptor ξέρουν ότι ο δίσκος ήταν ήδη στις 2.5" και 10.000 RPM, αλλά μέσα στη θήκη IcePack, η οποία τον έκανε συμβατό με τις 3.5", αλλά η αφαίρεσή της καθιστούσε άκυρη την εγγύηση.

Έτσι η εταιρεία αποφάσισε να βγάλει στην αγορά τον 2.5" Mini V-Raptor, o οποίος είναι και πάλι συμβατός με SATA-2, έχει 1.4 εκατομμύρια ώρες MTBF (Mean Time Before Failure) και 16 MB Buffer. Στην ουσία δηλαδή, ακριβώς ο ίδιος δίσκος χωρίς το IcePack.

O λόγος για τον οποίο βγήκε ο δίσκος αυτός είναι απλός, σύμφωνα με την Western Digital - θα αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στους Blade Servers, μιας και το μέγεθός του και οι επιδόσεις που έχει, είναι ιδανικές για αυτή τη χρήση.

Ο "νέος" Velociraptor με των κωδικό WD3000BLFS θα φτάσει στους διανομείς αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Τιμή δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται περίπου στα 299 δολάρια, ενώ και πάλι μάλλον ο δίσκος δε θα είναι συμβατός, λόγω του πάχους του, με τα περισσότερα laptop.

Μερικές φωτογραφίες από τον "καινούριο" Velociraptor:

westerndigital25inchvelpo3.jpg

westerndigital25inchvelsi0.jpg

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη ρε παιδιά,άνθρωπος είμαι,μετέφερα την είδηση απο το hwbox αλλά διάβαζα την είδηση απ'το bit-tech προφανώς και ξεχασμένος έβαλα αυτό σαν πηγή.

Έχω ποστάρει ξανά στο insomnia ειδήσεις και έχω βάλει το hwbox ως πηγή,μη με φάτε. :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now