p_under

The Overclocker Issue 21: To 21o τεύχος κατέφθασε

Recommended Posts

[NEWS_IMG=The Overclocker Issue 21: To 21o τεύχος κατέφθασε]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354de39d99937d8.jpg[/NEWS_IMG]Το διάσημο online free περιοδικό Τhe overclocker μετρά το 21ο τεύχος του. Η φιλοσοφία που διακατέχει τους developers του περιοδικού είναι ότι το The Overcloker δεν είναι μόνο ένα μέσο διασκέδασης αλλά συμβάλει στην προώθηση του overclocking σε ολόκληρο τον κόσμο. H δομή του περιοδικού ακολουθεί τέσσερα στάδια και ξεκινά με το Editor's note, ακολουθούν συνεντεύξεις και κάλυψη από live events, αρκετά reviews, guides σχετικά με το overclocking από τους maitre του είδους και τελειώνει με παρουσιάσεις παιχνιδιών και hardware.

Στο τρέχον τεύχος μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ζωή του Hazzan Jadid, ενός Ινδονήσιου που κατέχει την ενδέκατη θέση στην Pro OC League, ακολουθούν reviews από τα hot προϊόντα της επίμαχης χρονολογικής περιόδου - Gigabyte Z77X-UP7, Corsair Neutron και Neutron GTX, MSI Z77 MPower, Gigabyte GV-N680SO-2GD, ASRock Z77 OC Formula, Corsair Dominator Platinum 2666c10 και AMD A10 5800K.

Στην συνέχεια μπορείτε να μάθετε πως να προετοιμάσετε το setup σας για 3D benchmarks από τον πλήρες οδηγό του Kingpin, και παρακάτω θα βρείτε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα του MSI MOA 2012.

Tέλος το gaming ξεκινά με αφιέρωμα στο Darksiders II, gaming προϊόντα σαν το Tt eSPORTES Meka G-Unit μηχανικό πληκτρολόγιο και φτάνοντας στο τέλος του περιοδικού θα βρείτε περιγραφή δύο δημοφιλών Pc cases, των CM Storm Scout 2 και BitFenix Prodigy. Stay HwBoxed and Enjoy!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now