p_under

Η Asetek ανακοίνωσε την τέταρτη γενιά των All-In-One Liquid coolers.

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Asetek ανακοίνωσε την τέταρτη γενιά των All-In-One Liquid coolers.]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it.jpg[/NEWS_IMG]H Asetek Inc., ο μεγαλύτερος προμηθευτής στον κόσμο στον τομέα της υδρόψυξης και εφερεύτης των κλειστού τύπου all-in-one συστημάτων υδρόψυξης, ανακοίνωσε την τέταρτη γενιά προϊόντων της η οποία βασίζεται στην κατοχυρωμένη τεχνολογία της. Μαζί με τα νέα προϊόντα της η γνωστή εταιρία θα κυκλοφορήσει την επόμενη γενιά του λογισμικού ChillControl, το οποίο προσφέρει στους computer enthusiasts καλύτερο έλεγχο στα θέματα θορύβου, παρακολούθηση της θερμοκρασίας και απόδοση ψύξης.

Επίσης, λανσάρει το νέο Gen4 cold plate το οποίο συνδυάζεται με μια εντελώς ανασχεδιασμένη αντλία που παρέχει καλύτερο efficiency. Η νέα αντλία παράγει υψηλότερη πίεση του ψυκτικού υγρού και το διανέμει βέλτιστα. Το Gen4 παρέχει 20% λιγότερη θερμική αντίσταση σε σχέση με την προγενέστερη γενιά, έχοντας ως αποτέλεσμα χαμηλότερες θερμοκρασίες, λιγότερο παραγόμενο θόρυβο και περισσότερο overclocking headroom.

Το Chill Control VI θα προσφέρει μέσω του dashboard του αναφορά της θερμοκρασία του επεξεργαστή για στιγμιαία παρακολούθηση και η διαισθητική καμπύλη ρύθμισης του ανεμιστήρα επιτρέπει καλύτερο έλεγχο μέσω τον user profiles. Ακόμα, προστίθεται νέα λειτουργία, ελεγχόμενου φωτισμού με δυνατότητα αλλαγής απόχρωσης με βάση την τρέχουσα θερμοκρασία του υγρού ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τέλος, η Asetek θα κυκλοφορήσει τα προϊόντα της με radiators των 140mm και 280mm μέσω του δικτύου συνεργατών της.

[img_ALT=Η Asetek ανακοίνωσε την τέταρτη γενιά των All-In-One Liquid coolers.]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11205092f82077035.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Η Asetek ανακοίνωσε την τέταρτη γενιά των All-In-One Liquid coolers.]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11205092f8215a726.jpg[/img_ALT]

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now