p_under

MSI P43-C847IS: Celeron-powered mini-ITX από την MSI

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI P43-C847IS: Celeron-powered mini-ITX από την MSI]http://reviews.hwbox.gr/news/msi.jpg[/NEWS_IMG]H MSI, παρουσίασε μία νέα all-intergrated mini-ITX μητρική κάρτα η οποία βασίζεται στον Intel Celeron 847 dual-core επεξεργαστή, του οποίου η απόδοση χαρακτηρίζεται καλύτερη από οποιονδήποτε Intel Atom και AMD E-series επεξεργαστή. Ο Intel Celeron 847 έκανε την εμφάνιση του το δεύτερο τετράμηνο του 2011 στα τεχνικά χαρακτηριστικά του βρίσκουμε 1.1GHz core clock, 2MB L3 μνήμη cache, 17Watt TDP και η λιθογραφική μέθοδος παραγωγής του ανέρχεται στα 32nm.

Η MSI μητρική που τον ενσωματώνει, διαθέτει δύο DDR3 1333MHz υποδοχές - χάριν του dual-channel DDR3 controller του Celeron 847, με μέγιστη υποστήριξη ως και 16GB μνήμη. Η μόνη υποδοχή επέκτασης που συναντάμε είναι ένα PCI-Express 2.0 x1 slot και στις συνδέσεις αποθήκευσης βρίσκουμε μια SATA 3Gb/s υποδοχή και μία SATA 6Gb/s αντίστοιχα. Οι συνδέσεις εξόδου δεν παρέχουν θύρα HDMI παρά μόνο μια DVI και μια D-Sub θύρα.

Το πακέτο ολοκληρώνουν τα 6-channel HD audio chip, gigabit Ethernet, legacy PS/2 και μια σειρά από USB 2.0 θύρες. Παραδόξως η MSI σχεδίασε το board με UEFI BIOS, επιτρέποντας στους μελλοντικούς κατόχους του να επωφεληθούν από το Windows 8 Secure Boot χαρακτηριστικό. Τέλος, δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για την διαθεσιμότητα και την τιμή του C847IS-P33.

[img_ALT=MSI P43-C847IS: Celeron-powered mini-ITX από την MSI]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/112050983c0e5c2c9.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now