aRkA$

Mushkin Atlas Deluxe 30GB: Νέο mSATA SSD με εξαιρετικές επιδόσεις από την Mushkin!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Mushkin Atlas Deluxe 30GB: Νέο mSATA SSD με εξαιρετικές επιδόσεις από την Mushkin!]http://reviews.hwbox.gr/news/mushkin.jpg[/NEWS_IMG]Η εταιρεία Mushkin, Inc., ανακοίνωσε την προσθήκη ενός νέου mSATA solid state drive στην οικογένεια Atlas Deluxe series με χωρητικότητα 30GB. Η σειρά Atlas Deluxe απευθύνεται κυρίως σε όσους χρήστες θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις νέες μητρικές αλλά και τα Ultrabooks που διαθέτουν υποδοχές mSATA PCIe, όπου σε συνδυασμό με το λογισμικό caching NVELO Dataplex και την τεχνολογία Intel Smart Response, θα απογειώσουν τις επιδόσεις του συστήματος τους.

Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που βλέπουμε, η Mushkin παρά τις μικρές διαστάσεις των mSATA SSDs (50.80 x 29.85 x 4.85 mm) κατάφερε να ενσωματώσει τον γνωστό ελεγκτή Sandforce SF-2281, ώστε να υποστηρίζουν ταχύτητες ανάγνωσης έως 555MB/s και εγγραφής έως 365MB/s. Η απόδοση κατά την τυχαία ανάγνωση/εγγραφή δεδομένων 4k αγγίζει τα 92,000 IOPS και 70,000 IOPS αντίστοιχα. Το Mushkin Atlas Deluxe 30GB υποστηρίζει την τεχνολογία S.M.A.R.T. και ακολουθεί πιστά τις διεθνείς προδιαγραφές RoHS, FCC, CE ενώ θα συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση που προσδίδουν επιπλέον πόντους στην αξιοπιστία του.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/2437509cf40ada632.png" alt="Mushkin Atlas Deluxe 30GB: Νέο mSATA SSD με εξαιρετικές επιδόσεις από την Mushkin!" />

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now