katsu

Mass Effect: Νέα στοιχεία για τον επόμενο τίτλο από την Bioware

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Mass Effect: Νέα στοιχεία για τον επόμενο τίτλο από την Bioware]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46150698967cf416.png[/NEWS_IMG]Μετά την επίκληση της Bioware στο Tweeter για το τι θα θέλαμε να δούμε στον επόμενο τίτλο Mass Effect, έρχονται στο φως τα πρώτα στοιχεία για το επερχόμενο sequel. Χωρίς να αποκαλύπτουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με gameplay, σενάριο, παρουσιάζονται μόνο τα βασικά, η ακρογωνιαία λίθος πάνω στην οποία θα αναπτυχθεί το νέο μέλος της οικογένειας του Mass Effect.

Τη σκυτάλη για την ανάπτυξη του νέου Mass Effect δίνει η Bioware Edmonton στην Bioware Montreal. Σύμφωνα με τον director Yanick Roy, σε blog post στο site της Bioware Montreal: "Το επόμενο game Mass Effect είναι ήδη υπό ανάπτυξη από την ομάδα εδώ στο Montreal. Αυτός είναι ο στόχος τον οποίο θέλαμε να πετύχουμε χρόνια τώρα, και κάθε μέλος της ομάδας είναι περήφανο, ενθουσιασμένο και νιώθει τιμημένο που έλαβε την ευθύνη για το επόμενο game." Βέβαια η Bioware Edmonton, θα λαμβάνει ακόμα μέρος στην ανάπτυξη, έχοντας όχι κύριο αλλά πιο υποστηρικτικό ρόλο. Το post συνεχίζει αναφέροντας ότι: "Δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να πω για το παιχνίδι αυτή τη στιγμή, εκτός από το ότι θα αναπτυχθεί έχοντας ως βάση την εκπληκτική τεχνολογία της Frostbite Engine, βελτιωμένο με πολλά από τα συστήματα που η ομάδα του Dragon Age III έχει αφιερώσει πολύ χρόνο για να κατασκευάσει." Για όσους είναι εξοικειωμένοι με την εν λόγω μηχανή γραφικών, θα θυμούνται ότι εκτός από το Dragon Age III, αποτελεί και την κινητήριο δύναμη για τα Battlefield 3, Fighter of War: Honormedal, αλλά και το επερχόμενο free-to-play Command & Conquer.

Μπορείτε να διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση στο

official site της Bioware.

[img_ALT=Mass Effect: Νέα στοιχεία για τον επόμενο τίτλο από την Bioware]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/214050a2e0a94bce6.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now