JC_Denton

Infinity - το νέο κουτί της Akasa !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.adriansrojakpot.com/Graphics/Company/Akasa/Akasa_logo.gif[/wrapleft] H γνωστή κατασκευάστρια κουτιών και εξαρτημάτων για τους υπολογιστές μας Akasa, ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά ακόμα μία νέα λύση της που στοχεύει να μπει στο χώρο των κορυφαίων PC Cases.

Ο λόγος για το Akasa Infinity, το οποίο θα έρθει σε δύο εκδόσεις, την απλή και την ZOR. Το νέο αυτό κουτί θα έχει διαστάσεις 523 (H) x 205 (W) x 540 (L) mm, είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και ζυγίζει 10.5 kg. Το κουτί έρχεται βαμμένο σε μαύρο χρώμα, διαθέτει 11x 5.25" drive bays και 2 cages για τους σκληρούς μας δίσκους, που μπορούν να δεχτούν χωρίς τη χρήση εργαλείων έως και 6 δίσκους.

Το Infinity επίσης διαθέτει και ειδικές τρύπες για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να βάλουν υδρόψυξη μέσα του, 2 φίλτρα για τη σκόνη τα οποία είναι εύκολα αφαιρούμενα εάν χρειαστούν κάποια πλύση, ενώ έχει και ένα μπροστινό I/O bracket με μία ΙΕΕΕ1394, δύο USB 2.0, μία eSATA και μία audio θύρα.

Για την ψύξη του κουτιού έχουν εγκατασταθεί 3 ανεμιστήρες 120 mm, που λειτουργούν στις 1200 RPM.

Οι διαφορές του Infinity με το Infinity ZOR ακούγεται πως θα είναι ένα plexy-glass πλαϊνό για το ZOR, μαζί με ανεμιστήρες οι οποίοι θα έχουν μπλε LED.

Μια φωτογραφία από το νέο κουτί της Akasa:

akasainfiniticase01yt4.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now