Johnnymous

Grand Theft Auto 5: Online το δεύτερο βίντεο του παιχνιδιού

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Grand Theft Auto 5: Online το δεύτερο βίντεο του παιχνιδιού]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/461506901b450c8e.png[/NEWS_IMG]Η Rockstar έδωσε στην δημοσιότητα, το δεύτερο trailer του πέμπτου μέρους της σειράς Grand Theft Auto. Το βίντεο έχει εντυπωσιακά in-game γραφικά και περιέχει κάποια βασικά στοιχεία των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού.

Ο πρώτος χαρακτήρας είναι ο Michael, ένας πρώην εγκληματίας ο οποίος προσπαθεί να βάλει την ζωή του στον τίμιο δρόμο. Ο Michael ζέι πλουσιοπάροχα μαζί με την «γκρινιάρα» γυναίκα του. Ο επόμενος ήρωας είναι ο Trevor Phillips. Μένει σε ένα trailer και χρησιμοποιώντας βία καταφέρνει να πάρει πάντα αυτό που θέλει. Ο τελευταίος είναι ο Franklin, ένας πωλητής αυτοκινήτων. Το βίντεο περιέχει κομμάτια από τις ιστορίες των πρωταγωνιστών, όπως τον Trevor να ανατινάζει το σπίτι του και τον γιο του Michael να κρεμιέται από ένα σκάφος στην μέση ενός αυτοκινητόδρομου. Παράλληλα, το trailer εστιάζει στην στενή σχέση φιλίας που έχουν οι πρωταγωνιστές μεταξύ τους. Εκτός από τα εντυπωσιακά γραφικά, φαίνονται κάποια από τα οχήματα θα έχουν οι παίκτες στην διάθεσή τους, όπως τρένα, λεωφορεία, αυτοκίνητα, jet planes και ελικόπτερα. Όπως και στο

, έτσι και στο δεύτερο, η εναλλαγή πολλών τοπίων προϊδεάζει το μεγάλο open world map, που είναι χαρακτηριστικό στοιχείο της σειράς Grand Theft Auto.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το δεύτερο βίντεο του

πιο πολυαναμενόμενου παιχνιδιού για το 2012.

<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/Vzue74y7A84" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Edited by Johnnymous
Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω θα τα σπάει :D Απ' όσο είδα με το max payne 3 που φαίνεται σχετικά μικρό σε διάρκεια απέναντι στα GTAs, πραγματικά η εξέλιξη του παιχνιδιού μπορεί να είναι ανάλογη μιας ταινίας μεγάλου μήκους...

Ελπίζω πραγματικά να μην βγει πατάτα, αλλά από θέμα γραφικών σίγουρα είναι άψογο, πολύ βελτιωμένη graphics engine μακάρι να είναι η ίδια με του MP 3 που επίσης με εντυπωσίασε.

Link to comment
Share on other sites

Ελπίζω να έφτιαξαν αυτό το ηλίθιο σύστημα του GTA4 που όποτε έστριβες το όχημα, έπρεπε να στρίβεις και την κάμερα μαζί... Αλλιώς το έβλεπες από το πλάι. Τι FAIL ήταν αυτό! Πραγματικά ο μόνος λόγος που δεν ασχολήθηκα με το game αυτό.

Link to comment
Share on other sites

μονο κ μονο που ειναι βασισμενο στους ηρωες του san andreas και vice city, πιστευω οτι θα τα σπαει..:))

με το 4 δεν ασχοληθηκα καθολου γιατι δεν μου αρεσε καθολου..προτιμω τα παιχνιδια με ρετρο θεμα οπως τα προηγουμενα gta που ηταν βασισμενα στην δεκαετια 80 και 90..πραγματικα απιθανα παιχνιδια αλλα και η μουσικη που απολαμβανες καθως επαιζες..;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now