p_under

Kingston SSDNow V300 series: Τα νέα drives της Kingston

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Kingston SSDNow V300 series: Τα νέα drives της Kingston]http://reviews.hwbox.gr/news/kingston.jpg[/NEWS_IMG]H Kingston μεγάλη κατασκευάστρια εταιρία μνημών και SSDs, παρουσίασε μια νέα SSD series, ονόματι SSDNow V300. Η V300 series αποτελεί μια οικονομική αναβάθμιση και απευθύνεται σε καταναλωτές που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα υπάρχοντα desktop ή laptop PCs τους με έναν νέο SSD. Είναι ως και δέκα φορές ταχύτερη από έναν συμβατικό σκληρό δίσκο των 7.200RPM και προσφέρει προσφέρει ταχύτερη εκκίνηση προγραμμάτων, χαμηλότερους loading χρόνους και υψηλή απόκριση.

Στα ενδότερα συναντάμε ένα γνώριμο κατασκευαστή ελεγκτών, την LSI όπου σε συνεργασία με την Kingston δημιούργησαν έναν controller κατάλληλο για την V300 series. Δυστυχώς η εταιρία δεν μας γνωστοποίησε την κωδική ονομασία του controller αλλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του drive υποδηλώνουν ότι θα είναι ο SF-2281. Προχωρώντας, συναντάμε NAND Flash memory chips των 19nm ικανά να προσφέρουν ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής ως και 450MB/s.

Tα drives της Kingston βασίζονται στο SATA 3.0 πρότυπο σύνδεσης και θα γίνουν διαθέσιμα σε χωρητικότητες των 60GB, 120GB και 240GB. Επίσης θα κάνουν την εμφάνιση τους ως αυτόνομες μονάδες ή ως κιτ αναβάθμισης για desktop ή notebooks, και θα περιλαμβάνουν cloning λογισμικό και τα απαραίτητα αξεσουάρ σύνδεσης.

Τέλος, καλύπτονται από τριετή εγγύηση αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζουμε την τιμή εκκίνησης ούτε την ημερομηνία άφιξης.

[img_ALT=Kingston SSDNow V300 series: Τα νέα drives της Kingston]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/112050a540c6dd523.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Μα απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να κάνουν μια οικονομική αναβάθμιση ρε Χάρη (μια χαρά λοιπόν), ίσως για αυτό να μην επικεντρώθηκαν τόσο στον controller.

//EDIT: Με πρόλαβε ο Ζαχαρίας από πάνω :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now