Astalavista

AMD Radeon HD 7890: Περισσότερες πληροφορίες για την κυκλοφορία του!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Price Cuts: Άλλος ένας γύρος εκπτώσεων στις AMD GPUs]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/NEWS_IMG]Νωρίτερα αυτόν τον μήνα είχαμε τις πρώτες "διαρροές" για ένα νέο SKU που σκοπεύει να ρίξει η AMD στην αγορά, και το οποίο φέρεται να περιλαμβάνει τον πυρήνα Tahiti "LE", μια πιο light εκδοχή του πυρήνα Tahiti ΧΤ και Pro που συναντάμε στις HD 7970 και 7950 αντίστοιχα.

To Tahiti LE σύμφωνα με πληροφορίες θα ενσωματωθεί στις επερχόμενες HD 7890 όπως επισημοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, και σχεδιάστηκε ώστε να είναι περίπου 15% ταχύτερο σε σχέση με την ανταγωνιστική nVidia GTX 660 ενώ τιμολογιακά θα τοποθετηθεί ανάμεσα στις HD 7870 και HD 7950 (~$200). Για να επιταχύνει τις διαδικασίες της κυκλοφορίας της, η AMD έδωσε το "πράσινο φως" στους εκάστοτε vendors ώστε να χρησιμοποιήσουν τα PCB designs που κατέχουν από τις 7900 series. Παρ' όλα αυτά δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα τα Core & Memory clock speeds του νέου SKU.

Τέλος, η κυκλοφορία της HD 7890 αναμένεται στις 27 Νοεμβρίου, ημερομηνία που ως στόχο έχει την αναθέρμανση της αγοράς λίγο πριν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως η HD 7890 προορίζεται για συγκεκριμένες αγορές, πιθανότατα της Ασίας.

[img_ALT=AMD Radeon HD 7890: Περισσότερες πληροφορίες για την κυκλοφορία του!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1120506e25a256673.jpg[/img_ALT]

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now