Blessed

Το νέο Wii U της Nintendo θα φοράει τελευταίας γενιάς γραφικά από την AMD.

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το νέο Wii U της Nintendo θα φοράει τελευταίας γενιάς γραφικά από την AMD.]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/NEWS_IMG]Η AMD ανακοινώνει την νέα της συνεργασία με την εταιρία Nitendo καθώς οι νέες της κονσόλες Wii U θα υποστηρίζονται από custom AMD Radeon HD τεχνολογία. Όπως είχε ανακοινωθεί άλλωστε και στην E3 το 2011, ο (custom για την Nintendo) επεξεργαστής γραφικών της AMD επιτρέπει στο Wii U να μας προσφέρει συναρπαστικό gameplay, φοβερό HD βίντεο και γραφικά στα παιχνίδια καθώς και νέους τρόπους αλληλεπίδρασης μεταξύ χρήστη και συσκευής. Έτσι συνεχίζεται μια μακρόχρονη παράδοση μιας και από το 2001 και μετά τα γραφικά της AMD βρίσκονται σε πάνω από 118 εκατομμύρια συσκευές Nintendo Wii και GameCube σε ολόκληρο τον κόσμο!

Το νέο GPU από την AMD θα δώσει την δυνατότητα στη Nintendo να προσφέρει όλους τους αγαπημένους τίτλους για πρώτη φορά σε ποιότητα HD με νέο πρωτοποριακό gameplay. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το νέο Wii U GamePad το οποίο δημιουργεί ένα έξτρα παράθυρο προς τον κόσμο του παιχνιδιού δημιουργούν μία μοναδική εμπειρία. "Το Wii U σε συνδυασμό με το GamePad controller προσφέρουν μία εντελώς νέα και αναπάντεχη εμπειρία όσον αφορά το gameplay και την ψυχαγωγία." λέει ο Genyo Takeda Γενικός Διευθυντής (Integrated Research & Development Division) της Nintendo Co. Ltd και συμπληρώνει: "Επιλέγουμε την AMD όσον αφορά την προσπάθειά μας να βελτιώσουμε το HD gaming γιατί την θεωρούμε την καλύτερη σε αυτή την κατηγορία και με περηφάνια τους αποκαλούμε συνεταίρους."

[img_ALT=Το νέο Wii U της Nintendo θα φοράει τελευταίας γενιάς γραφικά από την AMD.]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/525950acf7196f004.png[/img_ALT]

Από την πλευρά της AMD ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος Saeid Moshkelani δήλωσε: "Η συνεργασία μας με την Nintendo είναι ένα ακόμα συναρπαστικό κεφάλαιο στη μακρά ιστορία της AMD να προμηθεύει την αγορά και ειδικότερα το χώρο των παιχνιδιών για κονσόλες με εξαιρετικής ποιότητας γραφικά".

Το νέο Wii U θα είναι διαθέσιμο στην αγορά λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων μαζί με διάφορα άλλα προϊόντα τα οποία στηρίζει με τα γραφικά της η AMD όπως notebooks, tablets και desktops με σκοπό να γεμίσει και την πιο απαιτητική wish-list! Σύμφωνα με την Consumer Electronics Association, 3/4 άνω των 18 οι οποίοι σκοπεύουν να αγοράσουν κάποιο δώρο δηλώνουν ότι θα είναι ηλεκτρονική συσκευή!

[img_ALT=Το νέο Wii U της Nintendo θα φοράει τελευταίας γενιάς γραφικά από την AMD.]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/525950acf7195ceee.jpg[/img_ALT]

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now