JC_Denton

Arctic Cooling Alpine 64 GT - H νέα φτηνή ψύκτρα για τους επεξεργαστές της AMD

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f940fe4.jpg[/WRAPLEFT] Η Arctic Cooling αποφάσισε να βγάλει μια νέα ψύκτρα, ειδικά για τους επεξεργαστές της AMD, η οποία όμως δεν είναι αυτό που αρκετοί θα περίμεναν. Η νέα ψύκτρα δεν πρόκειται για κάποια extreme νέα λύση η οποία θα φροντίσει να ρίξει αρκετά τις θερμοκρασίες του CPU μας, αλλά είναι μια απλή και φτηνή λύση που σε πολλούς θυμίζει τις default ψύκτρες των επεξεργαστών τους.

Η Alpine 64 GT λοιπόν ζυγίζει μόλις 295 γραμμάρια, έχει διαστάσεις 100 (L) x 84 (W) x 64.5 (H) mm, είναι εξοπλισμένη με έναν ανεμιστήρα 80 mm που λειτουργεί στις 200-500 RPM και έρχεται με την πάστα Arctic Cooling MX-2 προεγκατεστημένη στο κάτω μέρος της.

Η ψύκτρα έχει 6ετή εγγύηση και είναι συμβατή με τα Socket AM2+, AM2, 939 και 754, αλλά μόνο για τους επεξεργαστές με TDP έως τα 70W. Αναμένεται στις αγορές μέσα στον Αύγουστο με τιμή που θα αγγίζει τα 6.95? (χωρίς Φ.Π.Α.).

Link to comment
Share on other sites

τα 7? και ότι λογικά θα είναι καλύτερη απ τις igloo του πλαισίου :P και ίσως καλύτερη και απ τις καινούργιες ψύκτρες που χώνει η intel στους woolfies

Link to comment
Share on other sites

Θαρρώ πώς και οι ψύκτρες τις Intel είναι κατασκευασμένες απο τις :

Auras technology

Glacialtech

AVC

Είναι απο τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως...δέν ξέρω αν η GT θα ήταν καλύτερη απο αυτές...αλλα΄νομίζω πώς η "δύναμή" της θα ήταν παρόμοια με αυτών...:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now