Blessed

Η νέα πλατφόρμα της Intel προσφέρει ανώτερης ποιότητας διαχείριση του workload!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η νέα πλατφόρμα της Intel προσφέρει ανώτερης ποιότητας διαχείριση του workload!]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]Η Intel Corporation ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η νέα της "communications platform", η οποία προηγουμένως έφερε το κωδικό όνομα "Crystal Forest", θα βοηθήσει τους παρόχους υπηρεσιών (service providers) και τους κατασκευαστές προϊόντων για τηλεπικοινωνίες (telecom equipment manufacturers - TEMs) να κρυπτογραφούν και να επεξεργάζονται δεδομένα πάνω σε ένα δίκτυο πιο αποδοτικά. Η πλατφόρμα θα προσφέρει ανώτερη και καλύτερη σταθεροποίηση του φόρτου εργασίας των επικοινωνιών μέσω μοναδικής αρχιτεκτονικής και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη διαχείριση του "κόστους".

Η νέα πλατφόρμα της Intel θα ευνοεί ιδιαίτερα τους TEMs που κατασκευάζουν low-end προϊόντα (όπως wireless access ή branch routers) καθώς και αυτούς που κατασκευάζουν high-end εξοπλισμό (όπως για παράδειγμα LTE core network elements ή εταιρικής χρήσης συσκευές security). H πλατφόρμα είναι βασισμένη στον κώδικα μικρο-αρχιτεκτονικής Sandy Bridge και περιλαμβάνει την τεχνολογία QuickAssist. Η τεχνολογία αυτή της Intel είναι ένα σετ από software και hardware modules που επιταχύνουν τη μαζική κρυπτογράφηση, τη συμπίεση δεδομένων καθώς και άλλες διεργασίες. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι προσβάσιμα μέσω ενός ενοποιημένου σετ εργοστασιακά προκαθορισμένων APIs, το οποίο προσφέρει εργονομία όσον αφορά τις εφαρμογές επιτάχυνσης και "προστασία" από μελλοντικές επενδύσεις πάνω σε αναβάθμιση του software.

Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας QuickAssist η πλατφόρμα της Intel μπορεί να προσφέρει μέχρι και 80 Gbps επιτάχυνση στην κρυπτογράφηση, κάτι το οποίο κανονικά θα απαιτούσε την ανάπτυξη πολλαπλών δομών για την επίτευξη τέτοιου ρυθμού. Είναι επίσης ευέλικτη επιτρέποντας στους σχεδιαστές των network elements να συνδυάζουν τα μέρη εντός του προϊόντος με σκοπό τη μέγιστη δυνατή χρηστικότητα και απόδοση. Τέλος οι μηχανικοί συστημάτων μπορούν να χρησημοποιήσουν την πλατφόρμα για να αναπτύξουν ανταγωνιστικές ομάδες προϊόντων όσον αφορά το κόστος πάνω σε ένα κοινό codebase. Αυτή η δυνατότητα μειώνει αισθητά το κόστος παραγωγής software ενώ παράλληλα η ευκαιρία χρήσης COTS boards ελαχιστοποιεί το κόστος παραγωγής hardware.

Για περεταίρω πληροφορίες επισκεφθείτε : Intel® Platform for Communications Infrastructure

[img_ALT=Η νέα πλατφόρμα της Intel προσφέρει ανώτερης ποιότητας διαχείριση του workload!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/525950b676bc87682.jpg[/img_ALT]

Edited by Blessed
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now