Johnnymous

Max Payne 3: Στις 4 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο DLC της σειράς.

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Max Payne 3: Στις 4 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο DLC της σειράς.]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/461506901b450c8e.png[/NEWS_IMG]Έπειτα από το "Hostage Negotiation", το Max Payne θα αποκτήσει άλλο ένα DLC στις αρχές Δεκέμβρη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Rockstar Games, το "Painful Memories" DLC θα προσφέρει νέους χάρτες και βελτιώσεις στον Multiplayer mode του Max Payne 3.

Το DLC θα περιέχει 4 νέους χάρτες, από τους οποίους ο ένας θα θυμίζει κάτι από τα παλιά. Το "Roscue Street Subway" map θα διαδραματίζεται στους σκοτεινούς διαδρόμους του μετρό και θα είναι remake map από το πρώτο Max Payne. Το "Painful Memories Pack" θα περιέχει επίσης νέα όπλα όπως το IMG 5.56 και το UAR-21 assault rifle, νέα items και τέλος το Hangover Burst, το οποίο θα κάνει τους αντίπαλος να κάνουν respawn με blurred vision, λιγότερο health και λιγότερο stamina. Το νέο DLC του Max Payne 3 θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου στην τιμή των 9.99$, ενώ για τους κατόχους του Rockstar pass θα προσφέρεται δωρεάν. Να θυμίσουμε πως η Rockstar έχει ανακοινώσει ένα ακόμα Map Pack με όνομα "Trickle Down Economics". Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εταιρίας το "Trickle Down Economics" έχει δρομολογηθεί να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου, κάτι το οποίο δεν νομίζουμε να επαληθευτεί.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το trailer του παιχνιδιού

<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/J2UYToJyZaU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Είναι χαζομάρα κατά την γνώμη μου να πάρεις ενα dlc pack με 6-7 ευρώ ενώ ξεκλειδώνουν όλα με το rockstar pass με 30 ευρώ!Και από τι φαίνεται θα βγουν αρκετά ακόμα!

Πάμε μωρή παιχνιδάρα!!!

Link to comment
Share on other sites

@venisk παίζεις multi?

Έπαιζα κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι μέχρι που ένα update μου χάλασε την στόχευση κ δεν μπορούσα ν βρω άκρη..τώρα λύθηκε το πρόβλημα και θα ξαναρχίσω σιγά σιγά..

Link to comment
Share on other sites

Free aim φυσικά!!!!! ωραία να ανταλλάξουμε στοιχεία να μπούμε μέσα να τους φάμε λάχανο..έχω να παίξω απο τ Αύγουστο κ έχω χάσει λίγο την φόρμα μου αλλά θα το βρώ...:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now