Recommended Posts

Η 11η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε το 2003 από τα Ηνωμένα Έθνη ως Διεθνής Ημέρα Βουνού για να αναδείξει τον ζωτικό ρόλο που παίζει το βουνό στη ζωή των ανθρώπων και να υπενθυμίσει στη διεθνή κοινότητα την ευθύνη που έχει για τη διατήρησή του.

Τα βουνά καλύπτουν το 1/5 της ξηράς και παρέχουν ζωή στο 1/10 του παγκοσμίου πληθυσμού. Η δασική αποψίλωση συμβάλλει στην οικολογική υποβάθμιση και την απώλεια της βιοποικιλότητας.

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα και κάποιος να μην το ξέρει μόνο και μόνο από την περιγραφή της δοκιμασίας το βρίσκει εύκολα (για μερικούς ίσως να είναι χρονοβόρο).

Link to comment
Share on other sites

Μην το λες φίλε, αν δεν έχεις ιδέα για τ πράγμα μιλάς δεν είναι εύκολο...:) μπορεί η ερώτηση να φαίνεται μετά που θα το βρεις εύκολη αλλά μέχρι ν σου έρθει στο μυαλό....

Link to comment
Share on other sites

αμα δεις ποις εταιρειες εχουνε δωσει δωρα στο διαγωνισμο... ψαχνεις για μαυρο βουνο σε 2-3 γλωσσες... σε αλλη γλωσσα δυσκολο να ειναι... αμα αποκλεισεις και τις γνωστες εταιρεις ιντελ ντελλ μσι ασους που αν ειχανε βγαλει κατι σε μαυρο βουνο λογικα θα το ξεραμε... μενουνε λιγες επιλογες... βλεπεις απο πια χωρα ειναι οι υπολοιπες κανει ενα γοογλε translate και το βρισκεις

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now