marianna35g

Προβλημα με οθονη

Recommended Posts

γεια σας παιδια,ειμαι καινουριο μελος στη παρεα και ζητω τα φωτα σας εαν μπορειτε να βοηθησετε.εκει που καθομουν στο pc σηκωθηκα να κανω μια δουλεια και οταν ξαναγυρισα ειχε ανοιξει το μενου της μικρορυθμισης οθονης και δεν ελεγε να κλεισει με τιποτα.δε φτανει αυτο,αρχισε να μου χαμηλωνει και τη φωτεινοτητα της οθονης.ποτε εμφανιζεται και ποτε εξαφανιζεται.εχθες ημουν ενα σταδιο πριν τη πεταξω εξω απο το παραθυρο.με καποιο τροπο ξεκολλησε και διορθωσα παλι τη φωτεινοτητα και εβγαλα το μενου απο μπροστα μου.ελα ομως που αυτο δε κρατησε πολυ....ξανα το μενου brightness εμπροσθεν μου και καθομουν και παρακολουθουσα τη φωτεινοτητα να χαμηλωνει μονη της.τι φταιει βρε παιδια γιατι θα τρελαθω. ειναι ωρα για πεταμα?φτιαχνεται?μπορω εγω να κανω κατι? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Αν βλέπεις την ρύθμιση απλά να χαμηλώνει, σαν να είναι πατημένο το κουμπί... τότε αυτό ακριβώς γίνεται. Το κουμπί μένει πατημένο πιθανότατα λόγω σκόνης.

Αποσύνδεσε την οθόνη από τα καλώδια της, καν' της ένα τοπικό μπανάκι (εκεί στα κουμπιά) με λευκό οινόπνευμα, και ας την να στεγνώσει καλά με την επιφάνεια προβολής προς τα κάτω, ώστε να φύγει η βρωμιά όσο γίνεται. Πιθανότατα μετά να μην στο κάνει :)

Link to comment
Share on other sites

Το ιδιο προβλημα ειχε συμβει και σε μενα πριν απο κανα χρονο. Δυστυχως δεν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις για να το λυσεις. :(

Αν η οθονη ειναι μεσα στην εγγυηση αν παρεις τηλεφωνο στην ιδια την Philips θα στην αντικαταστησουν, αλλιως παμε για αλλη...

Link to comment
Share on other sites

εγγυηση πια μετα απο 6-7 χρονια δεν υπαρχει,κανει αυτο που λες Caution αλλα και παραμενει στην οθονη το πλαισιο χωρις να φευγει,σημερα μου το εκανε μερικες φορες αλλα το παταω και κλεινει.το κακο ειναι πως φοβαμαι να ξαναρυθμισω τη φωτεινοτητα μηπως μου ξανακανει τα ιδια με χθες.μπανακι λες ε???χμ θα δω πως θα το κανω.ισως βαλω κανεναν αντρα του σπιτιου να καθαρισει για να μην τα καθαρισω εγω ολα!! :)

Link to comment
Share on other sites

:hehe:

Θα της κάνεις ένα καλό μπανάκι, να μπει αρκετό οινόπνευμα, και θα πατάς και τα πλήκτρα να καθαρίσουν όσο γίνεται. Και μετά θα την αφήσεις να στεγνώσει καλά (2 ώρες ξερωγω) και έχεις πολύ καλές πιθανότητες να την διορθώσεις. Κάποια είδη πλήκτρων, ειδικά αυτά που μοιάζουν με τα κουμπιά του χειριστηρίου της τηλεοράσεις, ταλανίζονται από κολλήματα αν έχουν μαζέψει σκόνη που τα βραχυκυκλώνει με το παραμικρό.

Εννοείται στον άντρα του σπιτιού, we take pride in those little things :D

Link to comment
Share on other sites

ε να νιωσετε κι εσεις λιγο χρησιμοι! :P ολα πια εμεις θα τα κανουμε??????χεχεχεχεχε ευχαριστω για τη συμβουλη! με γλυτωσες απο 100 ευρω που δε τα εχω κιολας!!!!!

Link to comment
Share on other sites

δυστυχως τιποτα,και πινελακι,και οινοπνευμα,και πιστολακι για τη σκονη...δε ξερω τι αλλο να κανω,αναγκαζομαι και κανω σμικρυνση οθονης για να βλεπω οσο πιο νορμαλ μπορω αφου ειναι το βασανο μεσα στη μεση αλλα δεν ειναι λυση αυτη,τα εχω παρει ασχημα

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now