katsu

Warhammer: Total War - Ίσως πιο κοντά απ όσο νομίζουμε

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Warhammer: Total War - Ίσως πιο κοντά απ όσο νομίζουμε]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614edfa9524646d.png[/NEWS_IMG]Αν και το Total War είναι ένα από τα παιχνίδια σταθμούς στην κατηγορία των strategy games και έχει αγαπηθεί από πολλούς, σίγουρα δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα επιθυμούσαν η θεματολογία του να κλίνει πιο πολύ προς το φανταστικό. Σίγουρα ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή που σίγουρα θα ικανοποιούσε πάρα πολλούς hardcore fans και των δύο franchise.

Δυστυχώς δεν θα πρέπει να χαίρεστε ακόμα, καθώς δεν πρόκειται για το Lord of the Rings: Total War. Πρόκειται όμως για κάτι που συγγενεύει αρκετά και αποτελεί και αυτό ένα πασίγνωστο και αγαπημένο όνομα. Αυτό του Warhammer! Η εταιρία ανάπτυξης του Total War, Creative Assembly, υπέγραψε συμφωνία με την Games Workshop για τη δημιουργία διάφορων games πάνω στο Warhammer universe, σύμφωνα με ανακοίνωση της Sega που αποτελεί και publishing εταιρία της strategy σειράς. "Με αυτή τη χρονιά να είναι η 25 επέτειός μας, μοιάζει η κατάλληλη στιγμή για μας να ξεκινήσουμε ένα τέτοιο ονειρεμένο project," αναφέρει ο studio director της Creative Assembly, Tim Heaton και συνεχίζει: "Το απίστευτα πλούσιο και λεπτομερές σύμπαν του Warhammer είναι κάτι με το οποίο μεγαλώσαμε και έχει αφήσει το αποτύπωμά του πάνω μας και σαν designers αλλά και σαν gamers. Θα δικαιώσουμε τον κόσμο του Warhammer με τέτοιο τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει. Φέρνουμε εμπειρία και εξειδίκευση 25 ετών, ώστε να παραδώσουμε στους gamers μια Warhammer εμπειρία που σίγουρα θα λατρέψουν."

Η Creative Assembly αυτή τη στιγμή ασχολείται με 5 project, στα οποία περιλαμβάνονται το Total War: Rome 2 και το υπό ανάπτυξη, Aliens τίτλο της. Το πρώτο Warhammer project της εταιρίας δεν θα ξεκινήσει μέχρι μετά το 2013. Σύμφωνα με το Eurogamer, η συμφωνία αυτή δίνει τη δυνατότητα στην Creative Assembly να χρησιμοποιήσει μόνο τον fantasy κόσμο του Warhammer και όχι το Warhammer 40.000, το οποίο παραμένει στα ικανά χέρια της Relic και της THQ.

[img_ALT=Warhammer: Total War - Ίσως πιο κοντά απ όσο νομίζουμε]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/214050c0d7a4c4b18.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now