Ducath

Μεγάλη ζήτηση για ηλεκτρονικούς υπολογιστές αφής με Windows 8 λένε οι αναλυτές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μεγάλη ζήτηση για ηλεκτρονικούς υπολογιστές αφής με Windows 8 λένε οι αναλυτές]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ea001839499f.png[/NEWS_IMG]Παρά την αμφιβολία των κατασκευαστών για την επιτυχία του νέου λειτουργικού συστήματος, η Microsoft έχει διαπιστώσει μεγάλη ζήτηση για συστήματα αφής με Windows 8.

“Τα συστήματα αφής πουλάνε παραπάνω από τις προσδοκίες”, είπε ο Bob Oʼ Donnell, αντιπρόεδρος του προγράμματος στην IDC. “Ορισμένοι προμηθευτές αντιμετωπίζουν ελλείψεις καθώς οι οθόνες αφής έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα. Οι προμηθευτές λένε ότι δεν μπορούν να προμηθευτούν όσες συσκευές αφής θέλουν ώστε να αντιμετωπίσουν τη ζήτηση του καταναλωτικού κοινού.”

O Rhoda Alexander, αναλυτής της HIS iSuppli, συμφώνησε με τα σχόλια του OʼDonnell. ”Έχουμε μιλήσει με έναν αριθμό κατασκευαστών ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στο να προμηθευτούν οθόνες αφής και μερικοί προμηθευτές που μίλησα δυσκολεύονται να κρατήσουν τέτοια προϊόντα στο ράφι.”

Η Microsoft επανέλαβε δύο αναφερθείσες δηλώσεις. Ο Tami Reller, διευθυντής του οικονομικού τμήματος και του τμήματος marketing των Windows, είπε ότι την προηγούμενη βδομάδα εν υπήρχαν αρκετές συσκευές αφής για τους καταναλωτές.

Ο OʼDonnel πρόσθες ότι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές με Windows 8 και χωρίς δυνατότητες αφής δεν τα πάνε καλά στις πωλήσεις. “Οι συσκευές χωρίς αφή πουλάνε χαμηλότερα των προσδοκιών. Αν οι high-end συσκευές πουλάνε παραπάνω από τις προσδοκίες μας υπέροχα! Αυτό όμως δεν διορθώνει τις χαμηλές πωλήσεις των low-end συσκευών.”

[img_alt=Μεγάλη ζήτηση για ηλεκτρονικούς υπολογιστές αφής με Windows 8 λένε οι αναλυτές]

http://media.bestofmicro.com/windows-8,W-5-361445-3.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now