Sign in to follow this  
aRkA$

Logitech Bluetooth Easy-Switch & Wireless Trackpad: Περιφερειακά για Apple συσκευές!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Logitech Bluetooth Easy-Switch & Wireless Trackpad: Περιφερειακά για Apple συσκευές!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354d8d0e235eca4.jpg[/NEWS_IMG]Η εταιρεία Logitech ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία ενός πληκτρολογίου Bluetooth Easy-Switch και ενός Wireless Rechargeable Trackpad για να κάνουν ακόμη πιο εύκολη την επικοινωνία με τις Apple συσκευές σας. Με αυτόν τον τρόπο μεγαλώνει η γκάμα της Logitech για συσκευές Apple. Και τα δύο νέα προϊόντα υπόσχονται μια νέα εμπειρία στον τρόπο με τον οποίο ελέγχουμε και αξιοποιούμε τις αγαπημένες μας συσκευές Apple. Το πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Easy-Switch διαθέτει την τεχνολογία Easy-Switch της εταιρίας, όπως την συναντήσαμε και στο δημοφιλές πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Illuminated K810. Έτσι, επί παραδείγματι, μπορούμε να γράψουμε ένα email στον Mac μας και μετά, απλά πατώντας ένα κουμπί, να κρατήσουμε σημειώσεις στο iPad ή να γράψουμε ένα μήνυμα στο iPhone μας. Όσο για το Logitech Rechargeable Trackpad, μας δίνει την πλήρη γκάμα πολυεπαφικού χειρισμού του λογισμικού Mac OS στην γυάλινη επιφάνειά του.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Logitech, στον τομέα ανάπτυξης εταιρικών προϊόντων για υπολογιστικά συστήματα για το καταναλωτικό κοινό, Mike Culver:

<div style="border-radius: 10px; background-color: #444; width: 910px; box-shadow: 5px 5px 12px #777; margin: 0px auto; padding: 10px;">"Τα νέα προϊόντα της Logitech έχουν δημιουργηθεί πάνω στην ίδια φιλοσοφία που έχει κάνει τόσο αγαπητά τα Mac, τα iPad και τα iPhone, διευκολύνοντας και απλοποιώντας ακόμη περισσότερο την χρήση τους. Τόσο το πληκτρολόγιο όσο και το trackpad συνεχίζουν την παράδοσή μας στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και σχεδίασης, προσφέροντας ένα μελετημένο στυλ που ταιριάζει απόλυτα με τις συσκευές της Apple, ενώ όλοι οι χρήστες θα εκτιμήσουν την έξυπνη διαχείριση ενέργειας που διαθέτουν."</div>

Πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Easy-Switch

Το νέο πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Easy-Switch μπορεί να συνδεθεί με έως και 3 συσκευές ταυτόχρονα, ενώ η διάταξή του ακολουθεί τα πρότυπα των υπολογιστών Mac, με τα αντίστοιχα πλήκτρα, Command, Brightness and Mission Control™. Το κομψό στυλ και το πλαίσιό του από αλουμίνιο ταιριάζουν απόλυτα με τις συσκευές Apple, οπότε θα δείχνει ιδανικά δίπλα στο Mac, στο iPad ή στο iPhone σας. Πέρα από την αισθητική, το Logitech Bluetooth Easy-Switch έχει σχεδιαστεί με στόχο την βελτιστοποίηση τόσο της χρηστικότητας όσο και της διαχείρισης ενέργειας. Ο οπίσθιος φωτισμός των πλήκτρων είναι αρκετά έντονος ώστε να τα κάνει ευδιάκριτα ακόμη και τη νύχτα, οπότε μπορούμε να πληκτρολογούμε σε κάθε περιβάλλον. Ενσωματωμένος αισθητήρας ανιχνεύει τα χέρια μας όταν πλησιάζουν ώστε να ενεργοποιηθεί ο φωτισμός, η ένταση του οποίου αυτορυθμίζεται ανάλογα με την φωτεινότητα του χώρου.

Logitech Rechargeable Trackpad

Το Logitech Rechargeable Trackpad υποστηρίζει την πολυεπαφική χρήση, οπότε μπορούμε να κάνουμε κλικ, σκρολ, ζουμ και μια σειρά ακόμη από σύνθετες λειτουργίες. Πολύ κομψό και με μια λεία γυάλινη επιφάνεια μας προσφέρει την οικεία εμπειρία μιας οθόνης αφής, αλλά μιας και είναι μεγαλύτερη σε επιφάνεια από το τυπικό touchpad ενός φορητού, είναι πολύ πιο εύκολο να εκμεταλλευθούμε την πλήρη γκάμα χειρισμού μέσω σύνθετων χειρονομιών, που μας προσφέρει το λειτουργικό Mac OS. Η χρήση του γίνεται χωρίς προσπάθεια, ενώ ενσωματωμένοι αισθητήρες ακριβείας όπως και η μεγάλη αντοχή σε αποτυπώματα και γρατσουνιές, διασφαλίζουν μια απροβλημάτιστη λειτουργία. Ακόμη, το νέο touchpad θα σας κάνει να ξεχάσετε τα γνωστά προβλήματα των μπαταριών. Φορτίζει μέσω καλωδίου USB και φυσικά μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κατά τη φόρτιση. Με τη μπαταρία του γεμάτη αντέχει για ένα μήνα χρήσης, ενώ υπάρχει και διακόπτης On/Off. Όσο για την ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth έχει ακτίνα δράσης 10 μέτρα, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο χώρο.

Το πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Easy-Switch και το Logitech Rechargeable Trackpad αναμένονται να είναι διαθέσιμα σε Ευρώπη και ΗΠΑ από τον Ιανουάριο του 2013, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 99,99? και 69,99? αντίστοιχα.

<a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/243750c8724f4cd2f.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/243750c8724f4cd2f.jpg" height="135" alt="Logitech Bluetooth Easy-Switch & Wireless Trackpad: Περιφερειακά για Apple συσκευές!" /></a> <a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/243750c8724f620da.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/243750c8724f620da.jpg" height="135" alt="Logitech Bluetooth Easy-Switch & Wireless Trackpad: Περιφερειακά για Apple συσκευές!" /></a> <a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/243750c8724f749ac.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/243750c8724f749ac.jpg" height="135" alt="Logitech Bluetooth Easy-Switch & Wireless Trackpad: Περιφερειακά για Apple συσκευές!" /></a> <a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/243750c8724f843a9.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/243750c8724f843a9.jpg" height="135" alt="Logitech Bluetooth Easy-Switch & Wireless Trackpad: Περιφερειακά για Apple συσκευές!" /></a>

Logitech Press Release

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this