msdx

asus maximus v gene και power supply surges detected during the previous power on as

Recommended Posts

Καλησπέρα .Στα ξαφνικά παρουσιαστικά σήμερα έκλεισε τελείως το pc και άνοιξε και μου έβγαλα το ακόλουθο μήνυμα power supply surges detected during the previous power on asus anti-surge τροφοδοτικό έχω το corsair tx850v2.Έκανα ένα bios update και έτρεξα intel IntelBurnTest ,prime95 ,FurMark , Heaven DX11 αλλά χωρίς κάποιο πρόβλημα ακόμα καμία ηδέα .

Link to comment
Share on other sites

Χμ δεν αντιλέγω ότι μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό .Και εγώ που έψαξα διάβασα ότι αλλάζοντας το τροφοδοτικό λυνόταν το πρόβλημα αλλά τα συμπτώματα τα είχαν συνέχεια εμένα από χθες δεν το έχει κάνει. Όχι δεν έχει μπει κάτι από αυτά πρόσφατα σπίτι. Το μόνο που είναι λίγο περίεργο και έγινε 1-2 μέρες πριν είχα μια πτώση τάσης. Το πρόβλημα είναι ας πούμε ότι έχει κάτι το τροφοδοτικό εφόσον το ξαναπαρουσιάσει και δοκιμαστή άλλο άντε να πίσω εγώ τον υπάλληλο στο service ότι έχει πρόβλημα γιατί για να κλίσει το pc κλίνει λόγο αυτής τις προστασίας από την μητρική που είναι μια επιλογή στο bios . Αν το δοκιμάσουν σε μητρική που δεν το έχει δεν θα δουν κάτι.

Η κατανομή στον πίνακα, φαντάζει balanced;

δεν το καταλαβαίνω αυτό που ρωτάς .

Link to comment
Share on other sites

Εννοώ αν είσαι ok, χωρίς "πατέντες" στον ηλεκτρολογικό σου πίνακα. Τι πέφτει πάνω στις ίδιες ασφάλειες και τα λοιπά.

Η ερώτηση θα είχε ακόμα περισσότερο νόημα αν είχες βάλει κάποια ενεργοβόρα συσκευή τελευταία οπότε μπορεί να ήταν κρίσημο το φορίο που πρόσθετε. Αν έχεις πολύμετρο πάντως, ρίξε μία ματιά στις τάσεις @ 12v, 5v, 3.3v να δεις μπας και ξεφεύγει κάποιο λόγω κακού regulation. Επίσης αν πας σε direct rma @ corsair, νομίζω ότι θα βγάλεις αρκετά ευκολότερα άκρη μιας και το τμήμα support της corsair είναι κατά γενική ομολογία, συνεννοήσιμο.

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν έχει κάποια πατέντα ο πίνακας. Ναι πρέπει να κάνω έναν ελέγχω με το πολυμετρο να δω τι γίνετε με τις γραμμές. Το aida 64 μου δείχνει ότι η +12 ειναι 12.288 ναι ξέρω ότι δεν είναι σωστό να κοιτάς από software απλά με προβληματίζει γιατί δεν θυμάμαι να ήταν παλιότερο εκεί 12.288 αλλά πιο κάτω μπορεί να θυμάμαι και λάθος .Δεν έχω ξανακάνει ποτέ rma σε εταιρία μόνο σε κατάστημα για αυτό το ανέφερα .Ξέρω ότι η corsair είναι πολύ καλή στο rma τους.

Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ξανά κάνει τι να κάνω να ξεκινήσω την διαδικασία η να περιμένω να το ξανά αφανίσει ;

Link to comment
Share on other sites

Σωστά έτσι θα κάνω .Θα κοιτάξω για αρχή τις γραμμές και μετά θα δω αν το ξανά κάνει και βλέπουμε μπορεί να ήταν κάτι από το δίκτυο που μου πες. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. :T:

Link to comment
Share on other sites

συνηθως ετσι δουλευουν τα τροφοδοτικα, ποτε δε δινουν 12v ακριβως. με ενα σφαλμα της ταξης + - 5% εισαι καλα. δες και εδω:Corsair TX750 V2 750W & TX850 V2 850W Power Supply Review » Page 7 - Testing the TX850V2: DC Voltage Load Regulation - Overclockers Club

επισης εδω ποιος τα φτιαχνει, οδηγος για ολες τις εταιριες. PSU Makers: C-D : Who's Who In Power Supplies: Brands, Labels, And OEMs

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now