Ducath

Η MSI συνεργάζεται με την Futuremark για τη νέα έκδοση του 3DMark

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η MSI συνεργάζεται με την Futuremark για τη νέα έκδοση του 3DMark]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354dffb7cb509b4.jpg[/NEWS_IMG]Η MSI, ηγετικός κατασκευαστής μητρικών καρτών και καρτών γραφικών, συνεργάστηκε με την Futuremark, την καλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη benchmarks, προκειμένου να δημιουργήσουν την νεότερη έκδοση του 3DMark. Το νέο 3DMark, όπως είχαμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, υποστηρίζει τις πλατφόρμες Windows, Windows RT, Android & iOS, ενώ παράλληλα φέρει ανανεωμένο user interface, καταφέροντας έτσι να προσφέρει στους enthusiasts μία πλούσια και καινοτόμα εμπειρία χρήσης.

Εκτός από το ολοκαίνουριο user interface και την υποστήριξη των τελευταίων DirectX 11.1 visual effects, που κυριολεκτικά θα γονατίσουν την οποιαδήποτε συσκευή, το benchmarking αποκτά πλέον εντελώς διαφορετικό νόημα. Γιατί; Μα φυσικά επειδή ξεφεύγει από τα όρια του desktop και μεταφέρεται όχι μόνο στα notebooks, αλλά και στις φορητές συσκευές, δηλαδή τα tablets και τα smartphones. Έτσι, η νέα έκδοση του 3DMark θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους χρήστες να απολαύσουν αυτή την ξεχωριστή 3D εμπειρία.

Σε παλαιότερο newspost, είχαμε παρουσιάσει το πρώτο επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου 3DMark. Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά!

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now