Blessed

DRTCKB91UP2: Το νέο Gaming Keyboard της DharmaPoint!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=DRTCKB91UP2: Το νέο Gaming Keyboard της DharmaPoint!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7ee9c473f65.jpg[/NEWS_IMG]Η εταιρία κατασκευής περιφερειακών DharmaPoint ανακοινώνει το DRTCKB91UP2, το νέο της compact gaming keyboard. Οι διαστάσεις του είναι 367 x 148 x 34 mm (WxDxH) και όσον αφορά το σχεδιασμό του θα μπορούσαμε να πούμε ότι μοιάζει περισσότερο με το CM Storm QuickFire Rapid και λιγότερο με το QuickFire TK λόγω της απουσίας numpad στα δεξιά του πληκτρολογίου.

Φαίνεται να χρησιμοποιεί gaming-grade membrane switches όμοιους με αυτούς συναντάμε στη σειρά Microsoft Sidewinder X, ο "κύκλο ζωής" του φτάνει τα 20 εκατομμύρια "πατήματα" και ο controller του υποστηρίζει πλήρες N-key rollover μέσω USB (όπως και η σειρά Microsoft's Sidewinder X). Αν και στερείται πλήρως των hotkeys, διαθέτει turbo switches και δυνατότητα hardware Win-key disable, στο 91-key QWERTY σχεδιασμό του. Κοστολογείται κοντά στα $60 (περίπου 45?) και αποτελεί ιδανική επιλογή απέναντι στα ακριβά mechanical compact keyboards.

[img_ALT=DRTCKB91UP2: Το νέο Gaming Keyboard της DharmaPoint!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/525950cc6a87094d0.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=DRTCKB91UP2: Το νέο Gaming Keyboard της DharmaPoint!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/525950cc6a875de6a.jpg[/img_ALT]

Edited by Blessed
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now