DjHrge

Υδρόψυξη Socket 1156

Recommended Posts

Καλησπερα,

θελω να μου προτεινεται και ανοιχτα αλλα και κλειστα συστηματα υδροψυξης..για τον cpu πιο πολυ..αλλα αν δεν σας κανει κοπο..θα ηθελα και κανα-δυο προτασεις για ολοκληρο συστημα cpu-gpu-ram-κλπ. και οτι πιο οικονομικο αλλα ταυτοχρονα καλο..για socket lga 1156.

Link to comment
Share on other sites

δεν γνωριζω καν στα ποσα ? κοιμενονται οι υδροψυξεις..αλλα πιστευω καταλαβαινεις τι εννοω..ουτε ακριβα..αλλα ουτε και φθηνιαρικα...οσα χρειαζεται θα τα μαζεψω..

Link to comment
Share on other sites

Επειδή αναφέρεις ότι θες να βάλεις στην loopα και την κάρτα γραφικών (για τις μνήμες δεν χρειάζεται, παρά μόνο αν είναι για περισσότερη ομορφιά αλλά θα σου φάει έξτρα λεφτά χωρίς λόγο), πες μας τι σύστημα έχεις.

Όσο για το budget, ο mofori έχει λόγο που σε ρωτάει. Υδρόψυξη μπορείς να πάρεις και με 200, μπορείς και με 300 και με πολλά περισσότερα :P Το θέμα δεν είναι το πόσα είσαι διατεθιμένος να μαζέψεις, αλλά το πόσα μπορείς εν τέλει να μαζέψεις ;)

Link to comment
Share on other sites

cpu: intel core i5 650 3.20ghz

mobo: asrock h55m-le

ram: 4gb ddr3 corsair xms3

vga: nvidia geforce 9600 gt

και psu 420w

ολα για πεταμα ειναι :(

(μνημες θα αλλαξουν συντομα θα παρω 8gb)

τον cpu και την gpu θελω να τα βαλω σε υδροψυξη για να τα κλοκαρω λιγο παραπανω γιατι με τις stock τις ψυχτρες δεν αντεχουν..και επισης αποφασισα να βαλω υδροψυξη και για την ομορφια..παρολο που θα μου στοιχισει παραπανω..

Link to comment
Share on other sites

τωρα ειδα την απαντηση σου στο αλλο ποστ για το o/c george..:/ αρα παω και για καινουρια mobo αναγκαστηκα..:/ εχετε να μου προτεινεται κατι και πανω σε αυτο? και που θα παει σιγα σγια θα τα φτιαξω ολα..:Ρ και γενικα μετα απο αυτα (υδροψυξη, Mobo, ram) αν μπορειτε πειτε μου τι αλλο πρεπει αναγκαστικα να αλλαξω..και αν εχετε καμια προταση και σ'αυτα δεκτη..:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now