Blessed

ADATA: Η εταιρία ανακοινώνει "facelift" στη σειρά XPG!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ADATA: Η εταιρία ανακοινώνει "facelift" στη σειρά XPG!]http://reviews.hwbox.gr/news/a-data.jpg[/NEWS_IMG]Η ADATA Technology, πρωτοπόρος κατασκευάστρια DRAM module υψηλών επιδόσεων και NAND Flash προιόντων, ανακοίνωσε ένα "facelift" στη διάσημη σειρά XPG. Αυτό θα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέγουν ανάμεσα σε τρία διαφορετικά χρώματα για το heat spreader που επιθυμούν κάθε ένα από τα οποία θα αντιστοιχεί και σε διαφορετικές επιδόσεις.

Το επίπεδο του κάθε module είναι διαθέσιμο στη παρακάτω λίστα με βάση το χρώμα και τις επιδόσεις: μπλε XPG DRAM modules που τρέχουν στα 1600 MHz με CL11 timing, μαύρα modules στα 1600 MHz με CL9, και κόκκινα στα 1866 MHz ή 2133 MHz με timing CL10. Η καινοτομία στην κατασκευή και η μοναδική εμφάνιση των νέων heat sinks της σειράς XPG τις καθιστούν ιδανική επιλογή για τους πιο απαιτητικούς gamers και power users. H ADATA για μια ακόμα φορά δείχνει τις δυνατότητές της και την ικανότητά της να συνδιάζει εξαιρετικό σχεδιασμό με τεχνολογικές καινοτομίες. Η σειρά XPG με τα βελτιωμένα heat sinks θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές του 2013.

[img_ALT=ADATA: Η εταιρία ανακοινώνει "facelift" στη σειρά XPG!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/525950d888769ab07.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=ADATA: Η εταιρία ανακοινώνει "facelift" στη σειρά XPG!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/525950d888768f374.jpg[/img_ALT][img_ALT=ADATA: Η εταιρία ανακοινώνει "facelift" στη σειρά XPG!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/525950d8887682099.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now