GoriLLakoS

HWBOT Country Cup 2012: Χρειαζόμαστε την βοήθεια σας!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=HWBOT Country Cup 2012]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354de39d99937d8.jpg[/NEWS_IMG]Όπως θα ξέρετε εάν διαβάζετε τις ειδήσεις μας, τον μήνα που διανύoυμε τρέχει το γνωστό σε όλους Country Cup από το hwbot.org! Μέχρι τώρα τα πάμε πολύ καλά αφού είμαστε συνέχεια στις θέσεις 1-2, πράγμα το οποίο μπορεί να αλλάξει απότομα τις τελευταίες ημέρες, καθώς όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλοι θα ανεβάσουν τα καλά τους score τελευταία στιγμή! Ο λόγος που γράφω αυτή την είδηση είναι πως χρειαζόμαστε την βοήθεια σας στο Stage 3 που έχει να κάνει με το BCLK. Πιο συγκεκριμένα έχουμε ξεμείνει απο πλατφόρμα Intel s2011 και δεν μπορουμε να βγάλουμε μεγάλο Μ.Ο. στο BCLK. Όποιος έχει μητρική με s2011 X79 Chipset και θέλει να μας βοηθήσει ας το δηλώσει μέσα σε αυτό το θέμα! Δεν θα χρειαστεί ούτε να βγάλετε τα πράγματά σας, ούτε να τους βάλουμε υγρό άζωτο! Δύο απλές δοκιμές φτάνουν για να δούμε εάν ο επεξεργαστής σας μπορεί να σηκώσει μεγάλο BCLK.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να δείτε εάν μπορείτε να σηκώσετε μεγάλο BCLK?

1. 140BCLK με 1.67 Strap . Μνημες 1:6 ... 1:8 διαιρετη . Δεν παιζει ρολο. Βαλτε μικρο multi πχ 12x και vcore χαμηλα γυρω στα 1.05V.

2. 90BCLK με 1.67 strap με ιδια ρευματα. Το θεμα ειναι να δουμε εαν ξεκιναει το poster της μητρικης να μετραει με το strap αυτο.

Τα cpu που δεν το δεχονται βγαζουν FF αμεσως .

Όποιος έχει τα πράγματα που ζητάμε και θέλει να βοηθήσει, εάν δεν καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει, ας ρωτήσει παρακάτω να του πούμε!

Ευχαριστούμε πολύ :T:

Link to comment
Share on other sites

Τα 120 θέλουν το 1.25 strap . Αποκλείεται να μην το έχεις αυτο το strap

Θέμα settings ειναι

Το έχω. Απλά δεν ανοίγει! :$..

Γενικά το C606 είναι πάρα πολύ δύστροπο. Θα παίξω και λίγο με VTT κτλ μήπως βγάλω κάποια άκρη.

Link to comment
Share on other sites

Κιμωνα(υποθετω πως εισαι ο Κιμωνας που εχει παρει τον 3960 μου με τη rampageIV) στη καρτελα extreme tweaker του bios,μπες στην επιλογη memory frequency.

Link to comment
Share on other sites

Έκανα καμία 50αριά δοκιμές Χριστουγεννιάτικα. Τζίφος. Το C606 μάλλον δεν του αρέσει με τίποτα το BCLK. Δεν φτάνω ούτε στα 115 να ποστάρει, πόσο μάλλον στα 1.67 με 140... (που ούτε καν πάει 140, ως 130 έχει η μητρική). :(

Link to comment
Share on other sites

Ναι Κιμωνα,αλλα ισως χρειαστει να βαλεις τις μνημες λιγο πιο πανω(κοντα στα 1066)γιατι τοσο χαμηλα ισως και να μη παιξουν.

Ποσταρει με αυτες τις ρυθμησεις η μητρικη;

EDIT:Μπαμπη εχει αλλες τρεις μερες αυτο το stage.

Edited by phil
Link to comment
Share on other sites

με ξεαγχωσες λιγο τωρα γιατι ο αδερφος μου λειπει επαρχια και τεστ θα κανω μεθαυριο στοην ud7 του με τον 3820. αν και νομιζω οτι οι asus το εχουνε, ολα τα 140+ εχουν γινει με asus :(

Link to comment
Share on other sites

Πολύ δύσκολο το άτιμο, τόσο δυσεύρετα αυτά τα CPUs ρε γαμώτο :(

Ο Στέλιος έλεγε ότι 1 στα 10 παίζει με αυτά τα straps...

OMG τι ήταν αυτό το 179 που πόσταρε ο Ευριπίδης; OMG OMG OMG :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now