dark

ssd caching OS+Games

Recommended Posts

γεια σας παιδια και καλες γιορτες!!! μολις πηρα τον intel 330 180GB και σκεφτομαι να κανω ενα partition περιπου 40GB για τα windows 7 (ισως τα 8) και τα αλλα 130GB που μενουν να τα κανω caching στον 2TB Seagate που εχω το steam και ολα τα games και τα πρωσωπικα αρχεια φωτωγραφιες και βιντεο. ειναι καλη ιδεα αυτο η θα εχω προβλημα με την αποδοση του SSD?

πρωσπαθησα να το κανω με τα windows 8 αλλα δεν λειτουργουσαν οι drivers της intel.. δοκιμασα το AI Suite SSD caching αλλα δεν ανοιγε.

Link to comment
Share on other sites

Τα games τα έχεις εγκατεστημένα στον 2TB δίσκο;

Βασικά αυτό που θέλεις να κάνεις δεν νομίζω πως γίνεται. Και το NVELO software αλλά και το ISRT ψάχνουν για drive και όχι για partition.

Link to comment
Share on other sites

δεν ηξερα για αυτα τα προγραματα. απλα κατεβασα το AI suite οπου ειναι προγραμα της asus... η ισως με καποιο αλλο να γινετε. οπως τα ram cache προγραματα που υπαρχουν. επειδη εχω 1ΤΒ games (εχω και τα παλυ παλια) μεσα στον 2TB σκληρο λεω καλυτερα να τον κανω cache για να μην μετακεινω τα games που παιζω στον ssd.

Link to comment
Share on other sites

To Intel Smart Responce Technology όπως και το NVELO δουλεύουν με οποιονδήποτε SSD.

Δεν χρειάζεται να είναι caching. Βασικά και ο Synapse ένας SSD απλός είναι απλά δίνεται μαζί με το NVELO και χρησιμοποιείται σαν cache SSD.

Link to comment
Share on other sites

τωρα που το εψαξα βρηκα οτι το ISRT θελει να κανω format και RAID? τωρα εβαλα τα windows 7 και εκανα εγκατασταση ολους τους drivers και τα προγραματα...

τωρα το θεμα μου ειναι να βρω ποιο προγραμα μπορει να κανει caching τον 2TB HDD με τον intel x25 80GB ή με το partition του βασικου μου SSD α γινεται.

ακομη δεν μπορω να βαλω το ssd caching της asus που κανονηκα μπενει στο AI Suite

μηπως εχετε κανεναν απλο τροπο με λιγα απλα βηματα να κανω το caching?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now