p_under

CatZilla: Νέο DirectX 11 benchmark

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CatZilla: Νέο DirectX 11 benchmark]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354de39b793fc2d.jpg[/NEWS_IMG]Ένα ολοκαίνουργιο 3D benchmark που εκμεταλλεύεται τις DirectX 11 και OpenGL τεχνολογίες, έκανε την εμφάνιση του. Το όνομα αυτού είναι CatZilla, και η καταγωγή του είναι από την Πολωνία. Αρχικά η προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης είχε τεθεί για τον Νοέμβριο, αλλά λόγω καθυστερήσεων έγινε διαθέσιμο πριν λίγες μέρες. Το CatZilla αποτελεί μια άριστη εναλλακτική λύση απέναντι στα προϊόντα της γνωστής Futuremark, τα benchmarks της οποίας θεωρούνται τα πιο ολοκληρωμένα και διαδεδομένα στον χώρο του overclocking και benchmarking.

Επίσης, οι υπεύθυνοι του Hwbot.org βρίσκονται σε συζητήσεις με τους developers του CatZilla και σύντομα θα δούμε την ενσωμάτωση του στα databases του. Ετοιμαστείτε λοιπόν καθώς το CatZilla καταφθάνει και είναι έτοιμο να δημιουργήσει αρκετή συγκίνηση στον χώρο των overclockers. Τέλος, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

[img_ALT=CatZilla: Νέο DirectX 11 benchmark]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/112050de4507cdba5.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Το έβαλα να κατεβαίνει - όποτε μπορέσει κανείς άλλος ας ποστάρει κάνα result να δούμε τι συμβαίνει. Aquamark alternative ε;

O developer αναφέρει ότι επηρεάζεται λίγο πολύ απ' όλα, CPU, μνήμες και κάρτα γραφικών. Το ramdisk παρόλο που μικραίνει τα loading times, δεν βοηθά στο τελικό score. Το SLI δεν έχει scaling μέχρι στιγμής.

Το κατεβάζω τώρα να δοκιμάσω :D

Link to comment
Share on other sites

Στο HwBot είδα ότι πολύς κόσμος τρέχει το Tiger 1080p test - δεν μου το έχει ξεκλείδωτο εμένα. Έκανα register την Free Version μέσω Facebook κατευθείαν και παίζει τρελή φάση με την database του, πολύ εύκολο και οργανωμένο :)

Με την 8800GT το Cat 720p Test σερνόταν πολύ άσχημα. Η γατούλα όλα τα λεφτά, Optimus Prime κι έτσι. Θα δοκιμάσω άλλη στιγμή πόσο παίρνει από το o/c της κάρτας, αν βοηθά το LoD κ.τ.λ.

46150df30719da1f.jpg

Link to comment
Share on other sites

ένα πρώτο run...

<s>7750 είναι αυτή?</s> Τελικά μια χαρά πάνε τα άτιμα τα Trinity! ( συγκρίνω το score σου με το δικό μου! )

edit 7770 είναι !

Edited by p_under
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now