katsu

Call of Duty: Black Ops 2 Revolution - Leak για το νέο DLC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Call of Duty: Black Ops 2 Revolution - Leak για το νέο DLC]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/461506901b46be0c.png[/NEWS_IMG]Δυστυχώς τα Χριστούγεννα τελείωσαν και οι μέρες της δουλειάς, του σχολείου και της εξεταστικής καταφτάνουν. Βέβαια, αυτό παράλληλα σημαίνει ότι η gaming industry ξαναπιάνει δουλειά για να μας εξοπλίσει με τα κατάλληλα εφόδια να περάσουμε τα κρύα βράδια του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου. Νέοι τίτλοι games, reboot, sequels αλλά και τα αγαπημένα μας, μόνο όταν είναι δωρεάν, dlc. Τα πρώτα σημάδια για κάτι καινούριο άφησε η Treyarch, ή μάλλον ο χρήστης του Reddit που δημοσιοποίησε το leak.

Όπως καλά θα καταλάβατε, το νέο αναφέρεται στο Call of Duty και πρόκειται συγκεκριμένα για DLC του Black Ops 2! Νέοι χάρτες για να δώσουν μια πιο φρέσκια όψη στο multiplayer, ανάμεσα στους οποίους και ένας για το zombie mode, αλλά και ένα ολοκαίνουριο όπλο για να προσθέσουμε στη συλλογή μας. Όπως θα δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί, πρόκειται για τους χάρτες Hydro, Grind, Downhill και Mirage αλλά και Die Rise, ενώ το όπλο θα ανήκει στην κατηγορία των SMG με όνομα Peacekeeper. Δυστυχώς, δεν είναι γνωστή ακόμα η τιμή στην οποία θα είναι διαθέσιμο, ούτε και η ημερομηνία κυκλοφορίας σε καμία πλατφόρμα, με εξαίρεση το Xbox.

Όσοι, λοιπόν, είστε κάτοχοι της κονσόλας της Microsoft, μπορείτε να αποκτήσετε το Revolution DLC στις 29 Ιανουαρίου.

[img_ALT=Call of Duty: Black Ops 2 Revolution - Leak για το νέο DLC]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/214050e43e36adbc9.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now