George_o/c

ASRock FM2 OC Competition: Ο 1ος HwBot διαγωνισμός για το 2013 ξεκινά!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASRock FM2 OC Competition: Ο 1ος HwBot διαγωνισμός για το 2013 ξεκινά!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46150e9bd0fd9b17.png[/NEWS_IMG]Το 2013 ξεκίνησε στο HwBot με την ανακοίνωση του Team Cup 2013 αλλά και με την έναρξη του ASRock FM2 OC Competition. Ο διαγωνισμός έχει ως στόχο την συσπείρωση των χιλιάδων overclockers που συμμετέχουν στο HwBot και την αναμέτρησή τους στο CPU-Z Validation και το 3DMark Vantage με επεξεργαστή AMD Trinity και μητρική ASRock με FM2 socket. Ο διαγωνισμός, εκτός από την ASRock, φέρει κι άλλους γνωστούς σπόνσορες, όπως η AMD, η Cooler Master και η Kingston. Ξεκινά αύριο 7 Ιανουαρίου και λήγει στις 4 Φεβρουαρίου, οπότε δίνεται αρκετός χρόνος σε όλους τους επίδοξους overclockers να προμηθευτούν το hardware που τους λείπει και να ξεκινήσουν το benching.

Η αξία των βραβείων που δίνονται στον διαγωνισμό υπολογίζεται στα $6740, πράγμα που ξεκάθαρα δείχνει την προσπάθεια της ASRock αλλά και των sponsors για να ικανοποιήσουν τους συμμετέχοντες. Οι νικητές των CPU-Z & 3DMark Vantage stages θα κερδίσουν δώρα αξίας $2710 αντίστοιχα. Εκτός αυτού όμως, η ASRock προσφέρει ακόμα $1000 σε όποιον καταφέρει να σπάσει τα παγκόσμια ρεκόρ στο CPU-Z Validation ή το 3DMark vantage με FM2 επεξεργαστή, φέρνοντας έτσι τους συμμετέχοντες αντιμέτωπους με τον ίδιο τον Nick Shih.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://oc.asrock.com/fm2/

[img_ALT=ASRock FM2 OC Competition: Ο 1ος HwBot διαγωνισμός για το 2013 ξεκινά!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46150e9b70e3a057.jpg[/img_ALT]

ASRock Press Release

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now