hipro5 Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Ποιά εννοείτε ψαράκια βρε ( αν αναφέρεστε στους πυκνωτές οι κολλήσεις και τα ποδαράκια τους γενικά είναι μονωμένα με hot glue ) ?Στις μνήμες πάνω από τον πυρήνα παίχτηκε η λαμακία ( παρέα με τα τρεχούμενα από το pot νερά αφού ξέχασα να το τυλίξω με πετσέτα ) όπου η στρώση του plastic την είχε κάνει την προηγούμενη φορά μαζί με την μονωτική ταινία ( και το φοβόμουνα αυτό ρε γμτ ). Δεν πειράζει, αύριο μεθαύριο επανέρχομαι Προφανώς ο Stelaras αλλά κι εγώ, εννοούμε τα ψαράκια που θα κολημπάνε στα νερά απ΄την υγροποίηση που θα πιάσεις....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Ώστε εσείς με γλωσσοφάγατε σήμερα... θα σας φτιάξω εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 μη μασατε ρε λέμε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Δυστυχως το super-pi δεν βοηθησε ωστε να ριξω το score στο XP StartUp. Τελικα το εκανα με copy file αλλα επεσε αρκετα. Δεν με πειραζει ομως... 4ος i7 920 στο pcmark05. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Mortisboy Rampage σήμερα. Δυνατά κλείνουμε το μήνα.... Κώστα φοβερός ο 8600 φίλε.Που τον βρήκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varachio Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 jax7480 @ Bravo boy! Και στην πρωτιά σου εύχομαι... με τι SSD δίσκους το εκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 3Χ Intel X25-Ε. Αλλα τελικα δεν αξιζουν και τοσο. To XP StartUp πρεπει να μεινει κατω απο 220. Το file decryption και HDD general usage ειναι χαμηλα, σχετικα με κατι θηρια raid controllers και ACARD. Η καρτα και οι μνημες εδωσαν πολυ... και ο επεξεργαστης για νερακι πηγε καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ejic Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 ανεβασα και γω τα καθημερινα μου στο Vantage. μου λεει 22.1 + 7.3 points. τι σημαινει αυτο (δηλαδή που μετραει ο πρωτος αριθμος και που ο δευτερος) ; edit: τωρα το ειδα, global και hardware (αλλα καποιος μπορει να το κανει λιγο πιο λιανα ποσο σημαντικοι ειναι οι μεν και οι δε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxic Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 22.1 global points και 7.3 ποντοι για το hardware Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 O nickshih υφίσταται σαν ανθρωπος ή έιναι φανταστικός ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC_Denton Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 O Antec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 O nickshih υφίσταται σαν ανθρωπος ή έιναι φανταστικός ? Αν υφίσταται λέει? Εμμονή μου έχει γίνει ο άτιμος. Όποιος κι αν είναι είναι πολύ καλός Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 Εγώ λέω αν είναι αληθινός ή διπλό account κάποιου άλλου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Έχω την εντύπωση ότι είναι αληθινός άνθρωπος Bill. Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά μπορούμε να μάθουμε ( φαντάζομαι ξέρεις κάποιον στην Antec ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zen3 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Αληθινός φρονώ. @ $@39@, εμένα μου χει κολλήσει ο Hicookie. Το καινούριο του SuperPi submission θα είναι sub6 for sure! Hicookie fanboy here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Δε λέω ότι τον συμπαθώ Απλώς έχει πολύ καλά 3d scores και τον έχω "φακελώσει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 ο ένας περιμένει το backup του άλλου,δεν είναι καθόλου απίθανο να έχει και ο nickshih sub6 spi1m (και μάλλον σίγουρα έχει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Δες λίγο τις μνήμες του Nick.Μόνο αυτές να πάει στα 1000+ (που υπάρχει fix).......To sub6 πιστεύω το έχει ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zen3 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Δες λίγο τις μνήμες του Nick.Μόνο αυτές να πάει στα 1000+ (που υπάρχει fix).......To sub6 πιστεύω το έχει ήδη. Ο hicookie είχε βγάλει 32m με ddr3 @ 2700. [media] [/media] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 εγώ λέω να αφήσουμε το thread της HOT για την HOT Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 Ο hicookie είχε βγάλει 32m με ddr3 @ 2700.[media] [/media] Και επίσης, δουλέυει για την Gigabyte και όλα του τα πράγματα ειναι τα πιο διαλεγμένα απο τα πιο διαλεγμένα των διαλεγμένων Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Εγώ λέω αν είναι αληθινός ή διπλό account κάποιου άλλου . Αληθινος μπορει να ειναι...το θεμα ομως ειναι ποιος ειναι? Το πιο παλιο του σκορ ειναι ανεβασμενο 1/7/09...δεκαπεντε μερες μετα απο...λες? Παιζει να ειναι καποιο...βιβλιο μιας σελιδας? stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Αληθινος μπορει να ειναι...το θεμα ομως ειναι ποιος ειναι?Το πιο παλιο του σκορ ειναι ανεβασμενο 1/7/09...δεκαπεντε μερες μετα απο...λες? Παιζει να ειναι καποιο...βιβλιο μιας σελιδας? stealth Κανάς bro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Κανάς bro? Μπα μαλλον δεν παιζει τετοια περιπτωση...εκανα λαθος, εχει ενα σκορ ανεβασμενο 21/4/09. Εκτος και αν ηταν προετοιμασμενος για την περιπτωση... stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
dread77 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 O nickshih υφίσταται σαν ανθρωπος ή έιναι φανταστικός ? Έχω την εντύπωση ότι είναι αληθινός άνθρωπος Bill.Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά μπορούμε να μάθουμε ( φαντάζομαι ξέρεις κάποιον στην Antec ) 100% αληθινός είναι. Βρυκόλακας του MSN και πραγματικό αρρωστάκι με το overclocking. Link to comment Share on other sites More sharing options...