billpeppas Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 κοίτα ανάλογα το τεστ για τεστ superpi1μ καλύτερα ε8χχχ για 3d διαλέγεις μια "καλή"(super dupper)και έναν καλό cpu πχτο vantage "βοηθά"nvidia ενώ το 06 Ati lay back... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 κοίτα ανάλογα το τεστ για τεστ superpi1μ καλύτερα ε8χχχ για 3d διαλέγεις μια "καλή"(super dupper)και έναν καλό cpu πχτο vantage "βοηθά"nvidia ενώ το 06 Ati Δεν βγάζει νόημα αυτό που γράφεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 ξέχασε κάποια σημεία στίξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Άλλα ντ' άλλων. Μικρός είναι, ας τον συγχωρέσουμε Εν συντομία πλέον συμφαίρει να παίζεις με hardware που έχει παίξει πολύς κόσμος ( π.χ. 8800GTX, 3870X2, E8500, E8600, i7 920, 8800GTS 512 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Εν συντομία πλέον συμφαίρει να παίζεις με hardware που έχει παίξει πολύς κόσμος ( π.χ. 8800GTX, 3870X2, E8500, E8600, i7 920, 8800GTS 512 ) Εχω τα τρια απο τα εξι που αναφερες (8800GTX, E8500, E8600) αλλα αυτα τα εχουν benchαρει πολλοι με LN2, τι να κανω εγω με το μονοβαθμιο... stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Καλά τα λέμε αλλά φανταστείται τι νίλα έπαθε ο AndreYang που σε λίγες ώρες έχασες την 1η θέση στον κόσμο και ~500 πόντους.... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Καλά τα λέμε αλλά φανταστείται τι νίλα έπαθε ο AndreYang που σε λίγες ώρες έχασες την 1η θέση στον κόσμο και ~500 πόντους.... :p Σε λίγο μου λέει θα ανεβάσει 700-800 πόντους....όλοι WRs με μονή κάρτα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafiropo Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Σε λίγο μου λέει θα ανεβάσει 700-800 πόντους....όλοι WRs με μονή κάρτα..... χωρις παρεξηγηση... στα @@@@@@@ μας τι θα ανεβασει το θεμα ειναι εμεις τι ανεβαζουμε και οχι οι αλλοι;P.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Σωστά!!! stealth benhαρε την 8800GTX βάλε το μονοβάθμιο στην κάρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 stealth benhαρε την 8800GTX βάλε το μονοβάθμιο στην κάρτα Και τον επεξεργαστη θα τον φυσαω εγω βρε?:p Ασε που θελει και μοντα...θα την στειλω στον Στελιο πακετο μαζι με την P4C800 μετα τις γιορτες να την ταχτοποιησει. stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_o/c Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 χωρις παρεξηγηση...στα @@@@@@@ μας τι θα ανεβασει το θεμα ειναι εμεις τι ανεβαζουμε και οχι οι αλλοι;P.. Ωραίοοος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 HOT needs to keep your eyes to see how PURE done. I am here. Happy Holidays HOT. Have a nice year.. Andre Link to comment Share on other sites More sharing options...
TONY GAL Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 HOT needs to keep your eyes to see how PURE done. I am here.Happy Holidays HOT. Have a nice year.. Andre welcome andre and a happy new year!But HOT this time will be first from a long time.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icsd_sap Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Ρε αυτοί στην pure δεν είχανε τι να κάνουνε και ανεβάζανε σκορ πρωτοχρονιάτικα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Τον γ@μ@ς ή δεν τον γ@μ@ς τώρα τον Αντρίκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Τον γ@μ@ς ή δεν τον γ@μ@ς τώρα τον Αντρίκο? Καλά κόψε και κάτι. Πολύ επιθετικότητα βλέπω τον τελευταίο καιρό και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Τον γ@μ@ς ή δεν τον γ@μ@ς τώρα τον Αντρίκο? Γιατι βρε, τι σου εκανε το παιδι? Εχουν που εχουν τον πονο τους που απο τρεις χιλιαδες ποντους μπροστα βρεθηκαν και δυο χιλιαδες πισω θα τους μπιπ...μπιπ..σουμε κιολας? stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Την μια μέρα έχουμε 19k την επόμενη 24k πόντους....τι γίνεται; Τώρα το bot δεν λειτουργεί όταν ξανάνέβει άλλους πόντους θα έχουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Καλά κόψε και κάτι.Πολύ επιθετικότητα βλέπω τον τελευταίο καιρό και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Από εμένα ή από τον Άντρε. Μπήκε εδώ μέσα έγραψε 1η φορά για να μας πει τι??!!!! ΤΙ? "Το νου σας νουμπάδες"????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Από εμένα ή από τον Άντρε. Μπήκε εδώ μέσα έγραψε 1η φορά για να μας πει τι??!!!! ΤΙ? "Το νου σας νουμπάδες"????? Εγώ πάντως για πλάκα και πιο πολύ στο αστείο κατάλαβα ότι τα λέει....αρονό! Το θέμα είναι πως θα μείνουμε πρώτοι ή όταν επανέρθει το bot και ίσως έχει αλλάξει η κατάταξη, να ξαναπάμε πρώτοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Από εμένα ή από τον Άντρε. Μπήκε εδώ μέσα έγραψε 1η φορά για να μας πει τι??!!!! ΤΙ? "Το νου σας νουμπάδες"????? 1) Ξέρεις εσύ αν είναι όντως αυτός ή είναι κάποιο άλλο λακιστήρι ? 2) Επίσης το post φαίνεται να είναι "χιουμοριστικό/αστείο" και όχι σοβαρό και κυριολεκτικό ( επίσης δεν βλέπω πουθενά να λέει κάποιον/ους noobάδες γκασμάδες κλπ ) υ.γ. Για να μην κάνουμε και τις...κουφάλες, μήπως κάποιος ή και κάποιοι από την Η.Ο.Τ. είχανε γραφτεί σε κάποιο/α ξένο forum και είχανε γράψει κάτι αντίστοιχο ? ( με σοβαρό είτε χιουμοριστικό ύφος ) Ηρεμήστε λιγάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 ΟΚ. Εγώ για το συγκεκριμένο άτομο μίλησα που είναι γραμμένος ως ANDRE. Από κει και πέρα νομίζω ότι άσχημο θεωρείται το γεγονός ότι κάποιος εγγεγραμμένος με το nick ANDRE μπήκε πρώτη φορά εδώ μέσα και οι πρώτες του κουβέντες ήταν " Εντάξει ΗΟΤ γίναν πως γίναν τα πράγματα στο ΒΟΤ και έτυχε και είστε πρώτοι. Είμαι κι εγώ εδώ να το ξέρετε και μην χαίρεστε και πολύ. Καλή χρονιά ΗΟΤ..." Εντάξει. ΟΚ. Ότι πει. Εγώ πάντως θα ήθελα να προσθέσω πάρα πολλά αλλά δεν θα συνεχίσω γιατί ήδη έχω γίνει πολύ επιθετικός και δεν το γλιτώνω το μπαν απ'ότι κατάλαβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Eτσι οπως εγινε τωρα το bot μας βολευει γιατι χωρις highend hardware μπορεις να τσιμπισεις καποια ποντακια και εμεις ειμαστε...πολλοι. Mην ξεχνας οτι ειμαστε μια απο τις πιο πολυμελεις ομαδες και αυτοι καμια τριανταρια... Αν θυμαμαι καλα εχουμε τα περισσοτερα submissions στο bot. stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 ΟΚ. Εγώ για το συγκεκριμένο άτομο μίλησα που είναι γραμμένος ως ANDRE. Από κει και πέρα νομίζω ότι άσχημο θεωρείται το γεγονός ότι κάποιος εγγεγραμμένος με το nick ANDRE μπήκε πρώτη φορά εδώ μέσα και οι πρώτες του κουβέντες ήταν " Εντάξει ΗΟΤ γίναν πως γίναν τα πράγματα στο ΒΟΤ και έτυχε και είστε πρώτοι. Είμαι κι εγώ εδώ να το ξέρετε και μην χαίρεστε και πολύ. Καλή χρονιά ΗΟΤ..." Εντάξει. ΟΚ. Ότι πει. Εγώ πάντως θα ήθελα να προσθέσω πάρα πολλά αλλά δεν θα συνεχίσω γιατί ήδη έχω γίνει πολύ επιθετικός και δεν το γλιτώνω το μπαν απ'ότι κατάλαβα... Ρε Σάκη. Relax ρε αγόρι μου. Και αυτός να είναι. Και noobά να σε πεί ( που είσαι ... :loveliness:.. ) στα @@ σου. Ούτε που αξίζει να κάτσεις να απαντήσεις σε οποιονδήποτε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Σε είπε noob ο Γιαννάκης ? Βγάλε καλά score και τάπωσε τον ( δεν χρειάζεται καν να postάρεις ). Για την επιθετηκότητα την ίδια αντίδραση είχα δει εκ μέρους σου και σε μια συζήτηση επί του θέματος του crusty. Γενικώς πολύ τσιτωμένους σας βλέπω μερικούς. Είπαμε καλό το overclocking, το benching, το πάθος, το hwbot, αλλά μην σας γίνει και ψύχωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Βασικά συγγνώμη αν έχω γίνει ενοχλητικός. Απλώς βλέπω το ΒΟΧ σαν σπίτι που βρισκόμαστε μέσα μια μεγάλη παρέα και μου τη δίνει όταν έρχεται κάποιος απ'έξω όποιος και αν είναι αυτός λέει τη μ@λ..@ του πετάει και ένα happy new year και φεύγει. Συγγνώμη αν μίλησα κάπως αλλά φημίζομαι για την αυθόρμητες αντιδράσεις μου btw εχθές σε έπαιρνα για τα χρόνια πολλά και δεν το σήκωσες...why? Link to comment Share on other sites More sharing options...