billpeppas Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Το είδα μετέπειτα. Thanks ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 είχαμε μινι-Βεζούβιο ή ιδέα μου? :D:D Ηipro5 φοβερά σκοράκια, στα στάνταρ που μας έχεις συνηθίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
TONY GAL Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 είχαμε μινι-Βεζούβιο ή ιδέα μου? :D:DΗipro5 φοβερά σκοράκια, στα στάνταρ που μας έχεις συνηθίσει ποπο αυτα ειναι, μπράβο ρε γιωργο τωρα την ακουσανε για τα καλά!;P.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Ετσι ετσι...2500 ποντακια διαφορα.Δεν ειναι ασχημα;P.. Μπραβο Γιωργη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Ευχαριστώ παιδιά... Μπα!.....Απλά μάθαινα αυτή τη μητρική με τον επεξεργαστή μου.... Σήμερα/αύριο κάτι μπορεί να γίνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 τέτοια λέγε μας! πολύ δυνατή η 5970 Γιώργη. Οι μνήμες τις σαν πολύ να ανεβαίνουν! PS: με το dual δεν χάνεις τπτ σε 3D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TONY GAL Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 τέτοια λέγε μας!πολύ δυνατή η 5970 Γιώργη. Οι μνήμες τις σαν πολύ να ανεβαίνουν! PS: με το dual δεν χάνεις τπτ σε 3D? οχι ανέστη δεν χάνεις απολύτως τίποτα στα 3d! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Αυτοι στην PURE παιζουν με i3 και ολοι ειναι απο 6250GHz και πανω, τι διαολο κατευθειαν απο το εργοστασιο της Intel πηγαινουν και τους διαλεγουν? stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 συγνώμη αλλά τελικά τα ES κομμάτια μετράνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TONY GAL Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 συγνώμη αλλά τελικά τα ES κομμάτια μετράνε? αυτο ουτε και εγω το εχω καταλάβει τελικα τη γίνεται. κάποιος πρεπει να μας πει στα σίγουρα γιατί βλέπω πόντους και σε αυτα και ας ειναι και ES.. ετσι απο περιεγεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zen3 Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Hipro5, με τι CPU παίζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Core i7 975 Extreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Tα ES μετράνε κανονικά αρκεί να υπάρχουν και αντίστοιχοι retail στην αγορά. Γιώργο κούρεψε τους κι άλλο.......Βάλτους καλά τη................χρονιά.... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 3500 ποντοι διαφορα ??? Ο andre εφυγε απο την pure και ανοιξε καινουριο team taiwan ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 αυτά είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Μάλιστα... Γιατί όμως? Δεν είναι λίγο περίεργο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zen3 Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Δεν την βλέπω καλά την "ομάδα" του [μόνος του είναι για την ώρα]. Εκτός και αν υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στην ΠΟΥΡΕ και τον ακολουθήσουν πολλοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Εγώ θυμάμαι μόλις δημιουργήθηκε η PURE ξεκίνησαν τα προβλήματα στην ομάδα μας. Αυτή η φαγωμάρα που εύχομαι να μείνει πίσω και να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και σε αυτούς μετά την αλλαγή στο παγκόσμιο. Δεν είναι αύκολο να αποχωρίζεσαι την 1η θέση όταν έχεις ποντάρει πολλά και έχεις προγραμματίσει άλλα τόσα...Άποψή μου πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Περιεργο, ποσο μαλλον οταν εμφανιστηκε(?) εδω ο Andre και μοιραζε υποσχεσεις!! Μπορει να μανουριασανε με το νεο point system πιθανως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC_Denton Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Εγώ θυμάμαι μόλις δημιουργήθηκε η PURE ξεκίνησαν τα προβλήματα στην ομάδα μας. Αυτή η φαγωμάρα που εύχομαι να μείνει πίσω και να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και σε αυτούς μετά την αλλαγή στο παγκόσμιο. Δεν είναι αύκολο να αποχωρίζεσαι την 1η θέση όταν έχεις ποντάρει πολλά και έχεις προγραμματίσει άλλα τόσα...Άποψή μου πάντα. Ποιος εχει πονταρει στην κορυφη μωρε και του χαλασαν τα σχεδια, μη μιλατε σα να τους ξερετε κι απο χτες. Ουτε τον Kingpin ξερει κανεις μας, ουτε τον AndreYang. Διαλεξε να φυγει γιατι γουσταρε να φυγει για τον Α ή Β λογο, μην το ψαχνουμε. Κοιτατε τα δικα σας και αφηστε τους αλλους, μια ζωη τα ιδια κανουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Όχι ρε Γιώργο δεν εννοουσα αυτό. Προς Θεού. Απλώς αυτό που θέλω να πω είναι το εξής. Το ότι μαζευτήκανε οι καλύτεροι και φτιάξανε μια ομάδα λέει πολλά...Πάντα κατά τη γνώμη μου. Το ότι μοιράσανε ποτ και αυτό σε μένα πάλι κάτι λέει. Τώρα τα πράγματα αλλάξανε. Δεν τους βόλεψαν οι αλλαγές και φαίνεται νομίζω. Και είναι και λογικό. Αυτό λέω. Τίποτα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Για μισό sec... τι εννοείτε ρε μοιράσανε pot ? Έχετε inside info ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zen3 Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Δεν νομίζω ο kingpin να έχασε και πολλά $$ αν έδωσε στο 1/3 της l33t ομάδας του τσάμπα τα top pots toυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Μερικοί δεν πάτε καθόλου καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 ΟΚ ως εδώ ρε παίδες.....τι μας νοιάζει τι κάνουν; Έχουμε τόσους βαθμούς διαφορά! ας κοιτάξουμε να τους διατηρήσουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...