icsd_sap

CES 2013: H Corsair μας παρουσιάζει τα κιτ αναβάθμισης Dominator Platinum Light Bar

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2013: H Corsair μας παρουσιάζει τα κιτ αναβάθμισης Dominator Platinum Light Bar]http://reviews.hwbox.gr/news/corsair.jpg[/NEWS_IMG]Η Corsair πασίγνωστη εταιρία στο χώρο των υπολογιστών, ανακοίνωσε σήμερα την έλευση των κιτ αναβάθμισης Dominator Platinum Light Bar. Αυτά τα νέα κιτ επιτρέπουν στους χρήστες να ενισχύσουν και να προσαρμόσουν τον φωτισμό των κιτ μνήμης Dominator Platinum DDR3.

To κάθε κιτ περιλαμβάνει δύο μπάρες φωτισμού, οι οποίες αντικαθιστούν τις υπάρχουσες μπάρες πάνω στα modules των μνημών καθώς επίσης και διαφανή έγχρωμα ένθετα(σε χρώμα Cerulean Blue και Arctic White) τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν το χρώμα του φωτισμού. Οι μπάρες φωτισμού είναι σχεδιασμένες με ανοίγματα στο πάνω μέρος έτσι ώστε να ακτινοβολούν περισσότερο φως προς τα πάνω. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ένα ειδικό εργαλείο με το οποίο η τοποθέτησή τους γίνεται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Ο Thi La, ανώτερος αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του τομέα για προϊόντα enthusiast, και προϊόντα μνήμης της Corsair δήλωσε ότι :

Από τότε που λανσάραμε τις μνήμες Dominator Platinum' date=' συνεχώς λαμβάναμε υπερβολικά πολλά θετικά σχόλια από την αγορά των enthusiasts που αφορούσαν το σχεδιασμό και την απόδοσή τους. Τώρα, δημιουργήσαμε τα Light Bar Upgrade Kits ως μέρος της δέσμευσής μας να παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν τις Dominator μνήμες τους και να προσαρμόσουν το PC τους σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.[/quote']

Λίγα λόγια για τις μνήμες Dominator Platinum

Οι μνήμες Corsair Dominator Platinum DDR3 έχουν κληρονομήσει τα χαρακτηριστικά των πιο γρήγορων μνημών στα οποία έχουν προστεθεί ο industrial σχεδιασμός και τα εφέ φωτισμού με LED. Όπως όλες οι μνήμες Dominator της Corsair φτιάχνονται χρησιμοποιώντας μόνο επιλεγμένα ICs, τα οποία έχουν ελεγχθεί για την απόδοση και τη σταθερότητά τους, και διαθέτουν την τεχνολογία ψύξης DHX. Με κάποια προερετικά αξεσουάρ, οι μνήμες Dominator Platinum μπορούν να υποστηρίξουν σύνδεση μέσω Corsair Link έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να δει τη θερμοκρασία των μνημών αλλά και άλλα δεδομένα.

Τιμές, διαθεσιμότητα και εγγύηση

Τα Dominator Platinum Light Bar Upgrade Kits θα είναι διαθέσιμα το Φεβρουάριο μέσω του δικτύου επιλεγμένων συνεργατών της Corsair με τιμή 29,99$ και θα συνοδεύονται από lifetime εγγύηση αλλά και από την καλή φήμη της Corsair όσον αφορά την ποιότητα, την συμβατότητα και την απόδοση.

<a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/134850ec8115790c2.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/134850ec8115790c2.jpg" width="300" height="200" alt="CES 2013: H Corsair μας παρουσιάζει τα κιτ αναβάθμισης Dominator Platinum Light Bar" /></a> <a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/134850ec81158d120.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/134850ec81158d120.jpg" width="300"height="200" alt="CES 2013: H Corsair μας παρουσιάζει τα κιτ αναβάθμισης Dominator Platinum Light Bar" /></a> <a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/134850ec8115a1d1c.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/134850ec8115a1d1c.jpg" width="300" height="200" alt="CES 2013: H Corsair μας παρουσιάζει τα κιτ αναβάθμισης Dominator Platinum Light Bar" /></a>

Edited by icsd_sap
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now