p_under

CES 2013: Swiftech H220 All-In-One CPU Cooler

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2013: Swiftech H220 All-In-One CPU Cooler]http://reviews.hwbox.gr/news/swiftech.jpg[/NEWS_IMG]Στα πλαίσια του Consumer Electronics Show που λαμβάνει χώρα στο Las Vegas το οποίο άνοιξε σήμερα τις πόρτες του για το κοινό, η Swiftech παρουσίασε ένα κλειστού τύπου κύκλωμα υδρόψυξης, ονόματι H220. To H220 έρχεται με προ συμπληρωμένο υγρό και υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα Intel και AMD socket. Επίσης ξεχωρίζοντας τον εαυτό του από τον ανταγωνισμό δίνει την δυνατότητα στους αγοραστές του να ψύξουν πρόσθετα υποσυστήματα, όπως το chipset ή η κάρτα γραφικών.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά συναντάμε μια νέα αντλία όπου σύμφωνα με την Swiftech συνδυάζει συμπαγή σχεδίαση, υψηλή αξιοπιστία με προβλεπόμενο MTBF ως και 60.000 ώρες και υψηλή πίεση. Επίσης είναι PWM ελεγχόμενη και μπορεί να δρομολογηθεί από οποιαδήποτε μητρική κάρτα όπως ένα κανονικό ανεμιστηράκι για επεξεργαστή. Ακόμη, χάριν της νέας αντλίας και του ειδικά σχεδιασμένου 240mm ψυγείου η H220 μπορεί να προσφέρει μεγάλη ψυκτική ικανότητα με χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Η ευκολία χρήσης είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα της H220 καθώς περιέχει εύκαμπτους σωλήνες και η εγκατάσταση της είναι απλούστατη. Τέλος, η Swiftech H220 καλύπτεται με τρία χρόνια εγγύηση και η προτεινόμενη τιμή της είναι τα $139.95.

[img_ALT=CES 2013: Swiftech H220 All-In-One CPU Cooler]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/112050ec8f65949cf.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Το φτάσανε στα τέρματα για διπλό ψυγείο! Nice. To αγοράζεις και είσαι μια χαρά και αργότερα βάζεις και ακόμα ένα 2x120 στο πάτωμα και είσαι τούμπανο! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now