p_under

CES 2013: Kingston HyperX 10th Anniversary Edition Memory

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2013: Kingston HyperX 10th Anniversary Edition Memory]http://reviews.hwbox.gr/news/kingston.jpg[/NEWS_IMG]Η Kingston Technology Company, Inc ένας μεγάλος κατασκευαστής μνημών, γιορτάζοντας την δέκατη επέτειο του HyperX logo ανακοίνωσε την νέα DDR3 προσθήκη στο πλούσιο line up της. To όνομα της νέας σειράς είναι Kingston HyperX 10th Anniversary Edition, και υπόκεινται στην Kingston Genesis Series. Το νέο υψηλής απόδοσης memory kit φέρει ένα κομψό ασημί heatspreader χαμηλού προφίλ και είναι κατάλληλο για gamers, pc enthusiasts, overclockers και PC modders. Τα 30mm ύψος τις καθιστούν ικανές να χωρέσουν κάτω από ευμεγέθης ψύκτρες επεξεργαστών ενώ παράλληλα θα λειτουργούν με χαμηλές θερμοκρασίες.

Υποστηρίζουν το Intel XMP πρότυπο και θα γίνουν διαθέσιμες σαν dual channel ή quad channel kits με χωρητικότητες που ξεκινούν από τα 8GB και φτάνουν ως και τα 32GB. Οι ταχύτητες λειτουργίας τους είναι τα 1.600MHz για τα οικονομικά kit ενώ τα high-end kit αγγίζουν τα 2.400MHz. Επίσης είναι 100% factory tested και καλύπτονται από lifetime εγγύηση.

Τέλος, δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τα ακριβή χαρακτηριστικά όπως τάσεις λειτουργίας και timings αλλά μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο της Kingston.

[img_ALT=CES 2013: Kingston HyperX 10th Anniversary Edition Memory]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/112050ec96211d804.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Όλα αυτά τα Anniversary Edition είναι τα ίδια και τα ίδια μου φαίνεται!

Ουσία μηδέν. Πρωτοτυπία μηδέν.

Απλά ένα rebrand με άλλες ψύκτρες και οι ψύκτρες μοιάζουν με Xigmatek Logoed? :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now