katsu

Cyberpunk 2077: Μια ματιά στο μέλλον από τη CD Project

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Cyberpunk 2077: Μια ματιά στο μέλλον από τη CD Project]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46150698967cf416.png[/NEWS_IMG]Μια σκηνή εγκλήματος, βροχή, μουσική υπόκρουση από τους Archive και μια κοπέλα μέσα σ' όλα αυτά ... με λεπίδες στα χέρια και ιπτάμενα περιπολικά. Σίγουρα είναι καλύτερο απ' ότι το περιγράφω, πιο σοβαρό και λιγότερο περίεργο και αστείο. Το trailer σίγουρα θα σας πείσει.

ο λόγος γίνεται για το Cybepunk 2077, συγκεκριμένα το επόμενο project της CD Project, γνωστής για τα Witcher 1 και 2, το οποίο βασίζεται σε ομώνυμο pen n paper RPG. Όπως και το original έτσι και η video game εκδοχή του πρόκειται να συγκαταλέγεται στην κατηγορία των RPG και μάλιστα, σύμφωνα με την εταιρία, open world. Τι πρόκειται όμως να κάνουμε στο Cyberpunk; Όπως προδίδει ο τίτλος, το έτος είναι 2077 και η επιστήμη έχει φτάσει στο σημείο που επιτρέπει στον άνθρωπο να ενισχύει το σώμα του με εμφυτεύματα και ουσίες. Όπως σε όλα έτσι και εδώ ισχύει το παν μέτρον άριστον, καθώς πολλοί καταλήγουν στην αλόγιστη και υπερβολική χρήση τους. Το αποτέλεσμα δεν είναι και το καλύτερο, αφού το σώμα ξεκινά να προσπαθεί να

αποβάλει τα βιολογικά μέρη του, ενώ τα ίδια τα άτομα να νιώθουν μεγάλη αποστροφή απέναντι σε οτιδήποτε ζωντανό και οργανικό γύρω τους. Αυτοί είναι γνωστοί ως "psychos". Μπορείτε να φανταστείτε που καταλήγει αυτό. Μαζικοί φόνοι και πάρα πολλοί νεκροί. Η αστυνομία δυστυχώς δεν καταφέρνει πάντα να αντιμετωπίσει επαρκώς τέτοιες καταστάσεις. Έτσι δημιουργήθηκε η MAX-TAC (Maximum Force Tactical Division) ή αλλιώς γνωστή ως "Psycho Squad", για να αναλαμβάνει τέτοιες καταστάσεις. Το σκηνικό για αυτή την ιστορία είναι η Night City, όπου ακολουθούμε την προσπάθεια ενός ατόμου να ξεφύγει από τη ζωή σε αυτή την πόλη, γεμάτη με φτώχεια, βία και ναρκωτικά.

Καθώς περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες και η CD Project αποφάσισε να κάνει την κίνηση του Guild Wars 2 και να μας πει ότι θα κυκλοφορήσει όταν θα είναι έτοιμο, το trailer αποκαλύπτει ένα ακόμα μεγάλου project της εταιρίας που θα ανακοινωθεί στις 5 Φεβρουαρίου. Έως τότε απολαύστε το video.

<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/P99qJGrPNLs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now