Blessed

Η Mad Catz ανακοινώνει τη νέα σειρά gaming προιόντων της!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Mad Catz ανακοινώνει τη νέα σειρά gaming προιόντων της!]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it_2.jpg[/NEWS_IMG]Η εταιρία Mad Catz Interactive, Inc. ("Mad Catz") ανακοίνωσε τη νέα σειρά προιόντων της τα οποία υποστηρίζουν την τεχνολογία GameStart. Τα πρώτα τέσσερα προιόντα που περιλαμβάνει αυτή η σειρά είναι το R.A.T.M mobile gaming mouse, το F.R.E.Q.M headset, το M.O.U.S.9 wireless mouse και το C.T.R.L.R wireless gamepad. Πέρα από το να προσφέρουν υψηλές επιδόσεις σε PC, Mac ή κονσόλες, τα προιόντα με τεχνολογία GameStart είναι σχεδιασμένα να επεκτείνουν την εμπειρία του παιχνιδιού σας υποστηρίζοντας έξυπνες συσκευές.

Τα προιόντα τεχνολογίας GameStart λειτουργούν μέσω του Bluetooth Smart stack, είναι ανεξάρτητα από κάθε παιχνίδι ή οποιοδήποτε άλλο hardware και προσφέρουν απλοποιημένο setup, μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και απόλυτη συμβατότητα. "Η νέα μας σειρά με τεχνολογία GameSmart στοχεύει στο να δώσει τη δυνατότητα του gaming σε έξυπνες συσκευές παρόμοια με την εμπειρία που συναντάμε σε μία κονσόλα ή σε ένα PC. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κάνουμε τα προιόντα μας συμβατά με κάθε συσκευή ενώ παράλληλα προσπαθούμε να φέρουμε το gaming όσο το δυνατόν πιο κοντά στις mobile πλατφόρμες" λέει ο Darren Richardson, Πρόεδρος και Chief Executive Officer της Mad Catz Interactive, Inc. Τέλος αναφέρει "Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη νέα μας σειρά και πιστεύουμε ότι ταιριάζει απόλυτα με τη μελλοντική μας στρατηγική, να σχεδιάζουμε καινοτόμα προιόντα για παθιασμένους gamer!".

Το R.A.T.M, F.R.E.Q.M, M.O.U.S.9 και C.T.R.L.R αναμένεται να είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013.

[img_ALT=Η Mad Catz ανακοινώνει τη νέα σειρά gaming προιόντων της!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/525950f2ef277a457.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Η Mad Catz ανακοινώνει τη νέα σειρά gaming προιόντων της!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/525950f2ef2766f91.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Η Mad Catz ανακοινώνει τη νέα σειρά gaming προιόντων της!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/525950f2ef2789a76.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now