katsu

Carmageddon: Reincarnation - Max is back!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Carmageddon: Reincarnation - Max is back!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46150698967b0f78.png[/NEWS_IMG]Πρόκειται για ένα από τα πιο βίαια παιχνίδια στην ιστορία του gaming, μαζί με το Mortal Kombat. Έγινε θέμα πολλών συζητήσεων και απαγορεύτηκε σε αρκετές χώρες. Εμπνευσμένο από την cult ταινία Death Race, ο λόγος γίνεται για το Carmageddon.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1997 στο MS-DOS και από τότε έχει περάσει από πολλά και διάφορα platforms όπως το Playstation, το Nintendo 64, το Gameboy Color, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και για το iOs και έκδοση για το Android σύντομα θα είναι κοντά μας. Αν και σίγουρα όλοι, είμαστε λίγο ή περισσότερο εξοικειωμένοι με αυτό το παιχνίδι, η νοοτροπία του είναι αρκετά απλή. Όπως και στην αντίστοιχη ταινία, αλλά και στο πρόσφατο reboot με τον Jason Statham, μπαίνουμε στο κάθισμα του οδηγού σε αγώνα θανάτου, στο οποίο δεν παρασέρνουμε μόνο τα άλλα οχήματα και ότι άλλο βρεθεί μπροστά μας. Άντρες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι και κατοικίδια, τίποτα δεν είναι ασφαλές από εμάς, ούτε στο έδαφος αλλά ούτε και πάνω στα κτίρια.

Η ταινία, όμως δεν είναι η μόνη που απέκτησε reboot και τα σχέδια για το νέο instalment του τίτλου είναι ήδη στα σκαριά, με το όνομα Carmageddon: Reincarnation. Το Μάιο του 2012 στο official site, ανακοινώθηκε το Kickstarter campaign με στόχο την κυκλοφορία το Φεβρουάριο του 2013 μέσω Steam. O στόχος αρχικά τοποθετήθηκε στα 400.000$ και τα χρήματα συγκεντρώθηκαν μέσα σε 10 μέρες. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 600.000$ για την ανάπτυξη Mac και Linux έκδοσης και ευτυχώς για τους developers αλλά και για τους fans το campaign τελείωσε με επιτυχία.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση των developers, οι εργασίες για την ανάπτυξη του τίτλου θα διαρκέσει για το μεγαλύτερο μέρος του 2013.

<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/kypasvPXpsk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Το έχω ακόμα το πρώτο :hehe: Και είχε και mod με zombies :P

αυτό με τα ζόμπι νομίζω ήταν η έκδοση της Αγγλίας γιατί το είχαν θεωρήσει πολύ βίαιο οπότε άλλαξαν όλους τους ανθρώπους με ζόμπι και το αίμα από κόκκινο πράσινο -_-

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now