Nickzzz

Asus Motherboards: Δεσμεύεται οτι θα παραμείνει στην αγορά των desktop συστημάτων

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Asus Motherboards: Δεσμεύεται οτι θα παραμείνει στην αγορά των desktop συστημάτων]http://reviews.hwbox.gr/news/asus.jpg[/NEWS_IMG]Όπως μάθαμε πριν μερικές μέρες, η Intel αποφάσισε να μειώσει την παραγωγή μητρικών για τους επεξεργαστές της και μέσα σε τρία χρόνια σκοπεύει να κλείσει εντελώς τον τομέα αυτόν της εταιρίας. Στον απόηχο αυτών των γεγονότων η ταϊβανέζικη κατασκευάστρια μητρικών ASUS έβγαλε ανακοίνωση όπου αναφέρει οτι παραμένει αφοσιωμένη στην αγορά των desktop μητρικών και υποστηρίζει το Do-It-Yourself (DIY) οικοσύστημα των υπολογιστικών συστημάτων.

Η δήλωση της ASUS:

<div style="border-radius: 10px; background-color: #444; width: 900px; box-shadow: 5px 5px 12px #777; margin: 0px auto; padding: 10px;">Οι ενθουσιώδεις χρήστες και οι κατασκευαστές υπολογιστών εμπιστεύονται την ASUS ως την εταιρία που θα χρησιμοποιήσουν όταν θα συναρμολογήσουν έναν υπολογιστή. Καθώς η ASUS είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό μητρικών για ένα μεγάλο μέρος της αγοράς, δεσμεύεται να παραμείνει και να αναπτύξει νέες σειρές πρωτοποριακών μητρικών για το σήμερα και για το μέλλον. Για την αγορά των απλών καταναλωτών έχουμε επενδύσει σημαντικά ποσά στο Build Your Own οικοσύστημα και έχουμε την PCDIY πρωτοβουλία για την εκπαίδευση των συναρμολογητών συστημάτων. Τα προϊόντα της ASUS έχουν βραβευτεί από το eChannelNews με το βραβείο Resellers Choice Award for Best Motherboard πολλά συνεχόμενα χρόνια. Οι μητρικές της ASUS καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος των διάφορων chipsets και form factors. Με την επερχόμενη Haswell 4th generation Core πλατφόρμα σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε νέες δυνατότητες στην desktop αγορά.

Η ASUS θα συνεχίσει την συνεργασία της με την Intel ώστε να προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, υψηλών προδιαγραφών. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Intel, ότι θα συνεχίσει να προσφέρει desktop CPUs και chipsets και σκοπεύουμε να ηγηθούμε της νέας γενιάς των Build Your Own συστημάτων.

</div>

[img_ALT=Asus Motherboards: Δεσμεύεται οτι θα παραμείνει στην αγορά των desktop συστημάτων]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/465151014d8aa3e59.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Γιατι υπηρχε περιπτωση να φυγει.Απο εκει ερχονται τα περισσοτερα κερδη και απο τις καρτες γραφικων. Απο εκει εγινε αυτο που εγινε.Τι θα πουλαει μετα.Ολα τα αλλα που αποφασισε να βαλει επανω το ονομα της, ειναι το λιγοτερο αδιαφορα.

Link to comment
Share on other sites

Α καλα! μετά την ανακοίνωση της intel βρήκανε οι άλλοι ευκαιρία να κάνουν δηλώσεις άνευ ουσίας :hehe:

Θα βγεί και η Kingston και θα πεί "θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε RAM" :D

Αυτές οι ανακοινώσεις πόσο μα πόσο μαμάνε :D

Link to comment
Share on other sites

Εγώ νομίζω ότι η ανακοίνωση γίνεται για να διασκεδαστούν οι φήμες ότι σε λίγα χρόνια θα πωλούνται μητρικές-cpu κολλητά. Αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Στο απώτερο μέλλον (και δυστυχώς βλέπω αυτός να είναι ο στόχος των εταιρείών) θα αγοράζουμε υπολογιστή πακέτο (όλα κολλημένα και προεγκατεστημένα) χωρίς δυνατότητα αλλαγών / αναβαθμίσεων κτλ. Θα παίρνεις υπολογιστή, όπως αγοράζεις κινητό τηλέφωνο.

Αν αρχίσετε να συνδέετε τα κομμάτια του παζλ των εξελίξεων τόσο στο hardware, όσο και στο software, νομίζω ότι διαφαίνονται οι προθέσεις των εταιρειών.

Εδώ λοιπόν η Asus φαίνεται να έρχεται να διασκεδάσει αυτές τις φήμες. Μένει να δούμε αν σε π.χ. 10 χρόνια από σήμερα θα έχουμε τη δυνατότητα να στήσουμε το δικό μας σύστημα, όπως μπορούμε σήμερα...

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνησω με τον gdp77. Δυστυχως ολοι θελουν πλεον να γινουν Apple.... Αλλα απ την αλλη φταιμε κ εμεις. Γιατι να υπαρχουν τοσοι ανθρωποι που αγοραζουν "ετοιμα" πακετα? Θελετε για την ευκολια, θελετε γιατι δινει ασφαλεια να "κρυβεσαι" πισω απο μια μαρκα, η γιατι απλα δεν τους καιγεται καρφακι να ασχοληθουν με τιποτα κ τα θελουν ολα οπως το ψυγειο η το πλυντηριο τους. Οι κορυφαιες εταιριες το βλεπουν αυτο κ το εκμεταλευονται οσο μπορουν. Η Asus εχει την "ατυχια" να εμπορευεται ακριβως αυτα τα προιοντα που πανε αντιθετα στο trend αυτο. Αλλα σιγουρα αν μπορει να πηδηξει πανω στο τρενο των "ετοιματζηδικων" στο μελλον, θα το κανει, κ ας λενε τωρα οτι θελουν σε μας.

Εδω οι πολιτικοι μας δουλευουν ψιλο γαζι καθε λιγες μερες κ αλλαζουν τα λογια τους κ κανεις δεν κουνιεται (σε παγκοσμιο επιπεδο). Σιγα μην κ δεν τα ξεχασει ολα η Asus οταν θαρθει η ωρα της κονομας....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now