caution

Antex 22w - επαφή.

Recommended Posts

Έχω ένα παμπάλαιο Antex - που το 'χα πάρει όταν ήμουν αμούστακο παιδάκι ακόμα, λ έ μ ε τ ώ ρ α :hehe: Μιλάμε για κλασικό κολλητήρι 22w της παλιάς σειράς XS.

Σκυλί μαύρο (κίτρινο to be exact) που κάποια στιγμή, εκεί που ξεκοκάλιζα το paypal στο ebay του είχα αγοράσει και δύο επιπλέον μύτες, λεπτότερες για να καίω ευκολότερα τις 8800, τότε.

Το θέμα είναι το εξής: αυτά τα antex την μύτη την παίρνουν φυτευτά χωρίς βίδα. Επομένως αυτές οι δύο επιπλέον μύτες επειδή μάλλον δεν έχουν και το τέλειο πάτημα με το θερμαντικό στοιχείο αργούν να "αρπάξουν" ενώ το κολλητήρι φτάνει να κοκκινίζει. Με το που το είδα, υποπτεύθηκαν κατευθείαν κακή θερμική μεταφορά λόγω μετάλλων οπότε πασάλειψα τον τόπο με ceramique και πλέον το κολλητήρι αρπάζει αμέσως και κολλάω εύκολα και απρόσκοπτα.

Το θέμα είναι ότι αν έχω το κολλητήρι για ώρα στην πρίζα, αρχίζει και μυρίζει λίγο η ceramique γιατί προφανώς δεν την παλεύει με την θερμοκρασία. Έχετε να μου προτείνετε κανένα άλλο θερμαγώγιμο παστοειδές για την περίπτωσή μου, ή να επιμείνω με την ceramique;

ANT5162550E_0.jpg

Link to comment
Share on other sites

Χμμμ... επομένως ceramique και ας μυρίζει λίγο. Ήλπιζα να υπάρχει κανένα grease από τον χώρο τους αυτοκινήτου που να μου κάνει την δουλειά, αλλά δεν ξέρω τι να googlάρω... :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now