Pstef

Kaspersky-Internet

Recommended Posts

Παιδία όταν ανοίγω το pc μου τώρα που έβαλα Kaspersky δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ μεχρι να ανοίξει το πρόγραμμα!(για 30 πάνω κάτω δεύτερα)!!! Αυτό γίνεται με όλα τα pc ή απλά γίνεται στο δικό μου μόνο?μπορεί να αποφευχθεί?

Μου προτείνεται κάποιο άλλο anti-virus?(εκτος ESS-NOD32)

Link to comment
Share on other sites

weqwer στο Ιντερνετ που πάτησα delayed boot time ολα για boot των windows λένε!εγώ θέλω να μάθω γιατί για 30+ δεύτερα αφού ανοίξει το pc δεν έχω πρόσβαση στο ιντερνετ! δείχνει x κάτω δεξία και μόλις βγεί το Notification fully protected ή οτι λεεί τέλος πάντων τότε μπορώ να μπώ στο ιντερνετ!

Link to comment
Share on other sites

παιδιά εκάνα απεγκατάσταση το Kaspersky και τελικά δεν φταιεί αυτό!!! απλη συμπτωσή είναι!κ χωρίς anti-virus το ίδιο κάνει!πάντως όλο αυτό άρχισε όταν έβγαλα το ESS 6!Tι μπορεί να φταίει?

Edited by Pstef
Link to comment
Share on other sites

εβγαλες ESS 6 για να βαλεις kaspersky??? :o ιεροσυλια :hehe:

κανε ενα clean τη registry για καταλοιπα του ESS 6

τρεξε κανα total unistall ή παροποιο μπας και εχει μεινει τπτ

μετα δοκιμασε τους drivers που λεει ο venisk...

και η υστατη και καλυτερη λυση για τα παντα ... αν δεν εχεις πολλα μεσα χτυπα φορματ...

Link to comment
Share on other sites

Το έκανα γιατι μετα το Update στο ESS 6 τ pc αργουσε να ανοίξει και κάποιες φορές κολλούσε στο welcome screen!!!αλλες έλεγε error communicating with kernel....το έκανα 3-4 φορές re-install με τον Uninstaller της ESET αλλά ΤΙΠΟΤΑ! ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ!

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς κάποιο προβλημα έχει δημιουργήσει το ESS στον Kernel των windows :(

Θελει ηρεμια και καλο καθάρισμα, γιατι αυτο που σου έκανε στο boot δεν ειναι καθόλου σημάδι! Δοκίμασε και ενα restore σε παλαιότερη ημερομηνία μήπως αλλάξει κάτι :T:

Link to comment
Share on other sites

Όταν λέω καθάρισμα εννοώ με κάποιο registry cleaner tool όπως το CCleaner και μετά δοκίμασε και τα tool που αναφέρθηκαν παραπάνω, επίσης δεν έχεις να χάσεις τίποτα να τρέξεις και ένα spybot μπας και έχεις κάποιο antivirus overrider ;)

Γενικά όμως εχε στην πίσω μεριά του μυαλού σου οτι μπορεί απλά να έχει γίνει ζημιά που δεν διορθώνεται και να χρειαστείς format!

Link to comment
Share on other sites

έκανα αυτά που είπες αλλα τίποτα!τώρα που χρονομέτρησα κάνει 50 δευτερα να βρεί τον adapter και ακόμα 4-6 για να έχω ιντερνετ!!Δηλαδή το πρόβλημα είναι οτι καθηστερεί να δεί τον αντάπτορα!

Link to comment
Share on other sites

Αν εχεις την επιλογη κανε φορματ αλλιως πρεπει να βρεις ενα πολυ καλο uninstaller+registry cleaner προγραμμα (πχ CCleaner(free),Advanced System Optimize,Revo uninstaller,Tune up κ.α.) να κανεις ενα καθαρισμο και να δεις αν και παλι (Χωρις anti-virus) εχεις το ιδιο προβλημα.Αν ναι τοτε καλο θα ειναι να κανεις ενα scan τον σκληρο σου για τπτ ιους (στην καλυτερη τον βγαζεις απο το κουτι και τον κανεις scan σε αλλο pc αλλιως περνας ενα anti-virus + malwarebytes και scan).Τωρα στο θεμα πιο anti-virus να εχεις, αν τα free ειναι δεν ειναι καλα κλπ. ειναι απλο το θεμα...Οσα anti-virus και να βαλεις ειτε free ειτε premium ειτε σπασμενα εαν εσυ δεν προσεχεις παντα θα εχεις προβλημα!!Ενα πραμα σαν το αμαξι, οσα αστερια κι αν εχει στο crash test αν εσυ πεσεις απο γκρεμο 100μετρων δεν σε σωζει τπτ(χτυπα ξυλο μακρια απο εμας :lol),καλο θα ηταν να αποφυγεις μερικα Αnti-virus φυσικα γιατι δεν ειναι ολα αξιοπιστα αλλα σε γενικες γραμμες Eset,Kaspersky,Avira,Avast,microsoft security essentials ειναι πολυ καλα (και λεω μονο αυτα γιατι αυτα εχω κυριως δουλεψει)

Και για να το κλεισω οταν κανεις remove με το eset tool απ οτι θυμαμαι λεει οτι μπορει να προκαλεσει βλαβες στο λειτουργικο + οτι κανει reset το internet connection οποτε μπορει απο εκει να εγινε και το προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now