Haloed

nvidia laptop drivers problem!

Recommended Posts

γεια σας παιδια εχω αυτο το λαπτοπ Sony : Προδιαγραφές για VGN-AW11Z/B | τεχνικές προδιαγραφές για VGN-AW11Z/B !φοραει την 9600m gt !περασα τα drivers απο το παρον λινκ αλλα ειπα να δοκιμασω να βαλω κανα new γιατι αυτα ειναι απο την εποχη του νοε!μπικα στο site τις nvidia εγραψα το μοντελο μου εβγαλε τα τελευταια κλασικα αλλα πριν τα κανει install λεει οτι δεν βρηκε σχετικο hardware κατι τετοιο.το ξερω οτι δεν περνει αλλα drivers εκτως απο αυτα απο το site τις sony το εχω ψαξει απλα ελεγα μιπως ηξερε κανεις κατι παραπανω κανα κολπο να βαλω τα τελευταια!φοραω τα 186.40 τωρα αν δεν κανω λαθος!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν.

Κάνεις το εξής:

Στο αρχείο του driver που κατέβασες, κάνεις δεξί κλίκ ( πρέπει να έχεις ήδη εγκατεστημένο το WinRAR ) [ WinRAR archiver, a powerful tool to process RAR and ZIP files ] και διαλέγεις Extract... του λες να τα κάνει extract στον φάκελο C:\Temp και πατάς οκ.

Αφού τελειώσει πας στον φάκελο C:\Temp\Display.Driver και κάνεις copy τα αρχεία από το RAR που σου ανεβάζω εδώ ( θα διαλέξεις να κάνει overwrite (replace) τα original αρχεία ).

Έπειτα πας στον φάκελο C:\Temp και τρέχεις το setup.exe

have fun!

driverfiles.rar

driverfiles.rar

driverfiles.rar

driverfiles.rar

Link to comment
Share on other sites

το εκανα και δουλευει υπεροχα! υποκλίνομαι !να που μαθαμε και κατι καινουργιο!παντως θελω να πω οτι τον περνει η sony που εχουν αφησει αρχαια drivers εκει μεσα!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now