icsd_sap

MSI G series: Η MSI αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα σειρά gaming μητρικών της

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI G series: Η MSI αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα σειρά gaming μητρικών της]http://reviews.hwbox.gr/news/msi.jpg[/NEWS_IMG]Η Microstar International, γνωστή ως MSI, αναμένεται να κυκλοφορήσει τη δικιά της σειρά μητρικών για hardcore gamers κατά τη διάρκεια του CeBIT 2013 trade-show, τον επόμενο μήνα. H G-series της MSI θα διαθέτει πολλές δυνατότητες overclocking, εξελιγμένες κάρτες δικτύου, καθώς επίσης και μια ειδική θύρα με αυξημένο ρυθμό αναφορών, ειδικά σχεδιασμένη για περιφερειακά που χρησιμοποιούν οι gamers.

Η σειρά μητρικών G της MSI αναμένεται να ανταγωνιστεί τη σειρά ROG της ASUS καθώς και τη σειρά Fatal1ty της Asrock, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα για τους gamers απ' ότι οι συγκεκριμένες σειρές μητρικών. Για παράδειγμα, η σειρά G της MSI θα είναι εξοπλισμένη με ελεγκτή δικτύου Qualcomm Atheros Killer E2205 Gigabit Ethernet, ο οποίος θα δίνει προτεραιότητα στα δικτυακά πακέτα που αφορούν παιχνίδια, κάτι το οποίο θα βοηθήσει στη μείωση του lag. Επιπρόσθετα, οι μητρικές της MSI θα διαθέτουν και Gaming Device Ports, οι οποίες θα είναι θύρες PS/2 με αυξημένο ρυθμό ανταπόκρισης, από 500 έως 1000 Hz.

Η G-series θα περιέχει αρκετά μοντέλα, έτσι ώστε να υποστηρίζει αρκετούς επεξεργαστές ενώ θα διαθέτει χρωματικό συνδυασμό του μαύρου και του κόκκινου. Η MSI αναμένεται να χρησιμοποιήσει εξελιγμένα και ανθεκτικά υλικά έτσι ώστε να μπορεί να παρέχει καλύτερο overclocking καθώς επίσης και δυνατότητες παραμετροποίησης που θα την κάνουν να ξεχωρίζει.

O Ted Hung, αντιπρόεδρος του τμήματος μητρικών της MSI δήλωσε ότι:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Qualcomm Atheros χάρη στην οποία μπορέσαμε να εφαρμόσουμε την μοναδική τους τεχνολογία στις μητρικές μας που θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Το γεγονός αυτό θα φέρει την MSI σε πρωτοπόρα θέση όσον αφορά της gaming μητρικές' date=' αφού θα διαθέτει μια ισορροπημένη σειρά μητρικών και στο κατάλληλο εύρος τιμών για τους gamers.[/quote']

Η τελευταία έκδοση του chip δικτύωσης Killer έχει πολλά πλεονεκτήματα για τους gamers σε σχέση με παλαιότερα revisions που υπάρχουν σε κάποιες μητρικές. Διαθέτοντας νέους αναβαθμισμένους drivers αλλά και γραφικό περιβάλλον χρήστη, θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν τον πλήρη έλεγχο της δικτυακής τους κίνησης αλλά και των προτεραιοτήτων των δικτυακών πακέτων. Με το chip Killer, οι χρήστες θα μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως το gaming PC τους αφού πλέον δεν θα περιορίζονται στο να τρέχουν μόνο μια εφαρμογή με υψηλές απαιτήσεις σε bandwith κάθε φορά. Επίσης, το chip Killer Ε2200 θα διαθέτει drivers και για Windows αλλά και για Linux.

Η σειρά μητρικών G ήταν αναμενόμενο να δημιουργηθεί αφού η MSI ήδη προσφέρει αντίστοιχη σειρά gaming notebook τα οποία διαθέτουν επίσης ελεγκτή δικτύου Qualcomm Atheros Killer.

Αυτό που μένει να δούμε είναι το κατά πόσο θα μπορέσει η G-series της MSI να ανταγωνιστεί τις ASUS ROG και Asrock Fatal1ty, τα οποία ήδη κυκλοφορούν στην αγορά αρκετά χρόνια και είναι ήδη δημοφιλή στο κοινό των gamers.

<center><a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/13485123de5a9fe64.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/13485123de5a9fe64.jpg" height="150" height="200" alt="MSI G series: Η MSI αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα σειρά gaming μητρικών της" /></a> <a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/13485123de5ab98b2.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/13485123de5ab98b2.jpg" width="130"height="150" alt="MSI G series: Η MSI αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα σειρά gaming μητρικών της" /></a> <a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/13485123de5accd0c.png"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/13485123de5accd0c.png" height="150" height="200" alt="MSI G series: Η MSI αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα σειρά gaming μητρικών της" /></a>

</CENTER>

Edited by aRkA$
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now