aRkA$

EKWB EK-FCQK5000: Full-cover waterblock για τις κάρτες nVidia Quadro K5000!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EKWB EK-FCQK5000: Full-cover waterblock για τις κάρτες nVidia Quadro K5000!]http://reviews.hwbox.gr/news/ek_waterblocks.jpg[/NEWS_IMG]Η εταιρεία EK Water Blocks με έδρα την Λιουμπλιάνα, έχει ταυτίσει το όνομα της με τις κορυφαίες λύσεις στον τομέα της υδρόψυξης κατασκευάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, με καταπληκτικό σχεδιασμό και τεχνολογική αρτιότητα. Σήμερα λοιπόν παρουσίασε με περηφάνια άλλη μια υλοποίηση με την ονομασία EK-FCQK5000. Στην ουσία πρόκειται για το πρώτο full-cover waterblock, το οποίο απευθύνεται στους κατόχους επαγγελματικών καρτών που ανήκουν στην οικογένεια Quadro K5000 series της Nvidia. Η νέα υλοποίηση της EKWB μπορεί να ψύξει επαρκώς τόσο την GPU και τις μνήμες όσο και τα VRM, προσδίδοντας μεγαλύτερη σταθερότητα και αξιοπιστία στην λειτουργία της κάρτας. Να προσθέσουν επίσης ότι το νέο water block εγγυάται την καλύτερη ροή του ψυκτικού υγρού με αποτέλεσμα να μπορεί να τοποθετηθεί και σε συστήματα υδρόψυξης που κάνουν χρήση ασθενέστερων αντλιών.

Το EK-FCQK5000 θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία μετά τις 4 Μαρτίου μέσω του EK Webshop αλλά και του επίσημου δικτύου συνεργατών, με προτεινόμενη τιμή τα 109.95? ενώ θα συνοδεύεται και από την θερμοαπαγωγική πάστα ARCTIC MX-2.

<a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24375125a64c0a7cd.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24375125a64c0a7cd.jpg" width="900" alt="EKWB EK-FCQK5000: Full-cover waterblock για τις κάρτες nVidia Quadro K5000!" /></a>

Link to comment
Share on other sites

Αφενός νερά + WS δεν πηγαίνουν ΠΟΤΕ μαζί, αφετέρου ...ρε παιδιά πόσο "λάθος" δείχνουν αυτές οι μικρές κάρτες με block. Σαν να έβαλα υδρόψυξη στο intel NIC μου ξέρωγω... :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now