Nickzzz

AMD Radeon HD 7990: Το σήριαλ της κυκλοφορίας της συνεχίζεται

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Radeon HD 7990: Το σήριαλ της κυκλοφορίας της συνεχίζεται]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/NEWS_IMG]Παράλληλα με τις αναφορές για μία νέα κάρτα γραφικών στην τωρινή σειρά HD 7700, την Radeon HD 7790 που θα βασίζεται σε έναν νέο πυρήνα ονόματι Bonaire XT, το site Fudzilla κάνει αναφορά για επικείμενη κυκλοφορία της reference Radeon HD 7990 Dual Chip GPU από την AMD μέσα στους επόμενους μήνες. Αν οι πληροφορίες είναι αληθείς το νέο κωδικό όνομα της κάρτας θα είναι “Malta” από το προηγούμενο "New Zealand" και θα έρχεται με δύο πυρήνες Tahiti XT. Παράλληλα θα έχει συχνότητα λειτουργίας πάνω από 1GHz, μιας και η AMD θα θέλει να είναι στα ίδια επίπεδα με την δυνατότερη Radeon HD 7990 αυτήν τη στιγμή, την ASUS ARES II που λειτουργεί στα 1050MHz και φτάνει τα 1150MHz Boost. Η μνήμη αναμένεται να παραμείνει στα ίδια επίπεδα με τις ανεπίσημες Radeon HD 7990 που έχουν κυκλοφορήσει ως σήμερα, οπότε αναμένεται να είναι 6GB GDDR5 με 384-bit x 2 memory interface. Αν και όταν κυκλοφορήσει η Radeon HD 7990 θα γίνει διαθέσιμη σε επιλεγμένο αριθμό συνεργατών της AMD.

[img_ALT=AMD Radeon HD 7990: Το σήριαλ της κυκλοφορίας της συνεχίζεται]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46515126890f0c6f4.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Για να κράτησε η AMD την επίσημη παρουσίαση της 7990 για το 2013 πάει να πει ότι από πέρσι ήξερε πως θα κινηθεί η Nvidia (2012 680, 2013 Titan). Εντάξει, πίσω από κλειστές πόρτες συζητάνε και καθορίζουν την πορεία της αγοράς. 2 είναι. Πόσο δύσκολο είναι να χειραγωγήσουν την αγορά;

Link to comment
Share on other sites

Η titan είναι κατασκευαστικά πανάκριβη - πολύ αμφιβάλω ότι θα "πέσει" κάποτε... ίσως προς το τέλος του lifespan να την δούμε 799 και μετά EOL και αντικατάσταση από μικρότερο chip. Eπίσης το μεσημέρι χάζευα χαρακτηριστικά και επιδόσεις, και αμφιβάλω αν με τους σημερινούς drivers είδαμε όλο το potencial της. :)

Link to comment
Share on other sites

Βολέψου με R35.

Δεν με χαλάει, τεχνολογικά κ αποδοτικά παντού κ πάντα το r35 είναι καλύτερο, αλλά η αλητεία που βγάζει στο δρόμο ο παλιός δεν υπάρχει στον νέο..

Link to comment
Share on other sites

:hehe:

Ε και? ο τρόμος σου αν με δεις στο καθρέφτη μου φτάνει..:)

Έλα συγκεντρωθείτε στο θέμα μας!! που είσαι μωρή καρτάρα 7990???που είσαι ν ρίξεις το τέρας κανα ευρουλάκι!!!!

Edited by venisk
Link to comment
Share on other sites

πσσσ πολλά τα λεφτά p_under , αναρωτιέμαι αυτή που παίρνουν τέτοιες κάρτες τι τις κάνουν ρε φίλε , εγω πχ αν την ειχα θα την ειχα λιώσει θα είχα βάλει monitor-τοίχο :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now