icsd_sap

HomeSync Set-top box: Δείτε την νέα συσκευή της Samsung με 1TB HDD και διπύρηνο CPU

Recommended Posts

[NEWS_IMG=HomeSync Set-top box: Δείτε την νέα συσκευή της Samsung με 1TB HDD και διπύρηνο CPU]http://reviews.hwbox.gr/news/samsung.jpg[/NEWS_IMG]Το σαλόνι μας αποτελεί πλέον για τις εταιρίες ηλεκτρονικών το νέο πεδίο ανταγωνισμού. Έτσι, η Samsung παρουσίασε την Κυριακή μια νέα συσκευή set-top box, το HomeSync. H Samsung κατατάσσει την συσκευή της στην κατηγορία των λύσεων Home Hub αφού μπορεί να προβάλει περιεχόμενο ασύρματα από τις Galaxy συσκευές μας σε τηλεόραση HDTV.

Η συσκευή βασίζεται σε ένα διπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα 1,7 GHz και έχει 1GB DDR3 RAM. Επίσης, διαθέτει σκληρό δίσκο 1ΤΒ, 8GB μνήμης eMMC, θύρα Gigabit Ethernet, ασύρματο δίκτυο 802.11n, Bluetooth 4.0, μια θύρα USB 3.0, και έξοδο HDMI. Όλα αυτά συνδυάζονται με το λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean, το οποίο προσφέρει πλήρη πρόσβαση στο Google Play.

Ο σκληρός δίσκος 1TB του HomeSync βοηθά στο συγχρονισμό πολλών συσκευών, παρέχοντας ιδιωτικό ή κοινόχρηστο χώρο αποθήκευσης για τα δεδομένα μας. Υποστηρίζει μέχρι και οχτώ διαφορετικούς λογαριασμούς για να καλύψει μια ολόκληρη οικογένεια και επιτρέπει στον κάθε χρήστη να ανεβάζει ή να κατεβάζει περιεχόμενο από διαφορετικές συσκευές και να το μοιράζεται άμεσα με άλλα μέλη της οικογένειας. Η κρυπτογράφηση των αρχείων και τα ξεχωριστά ονόματα και κωδικοί των χρηστών, εξασφαλίζουν ότι η ιδιωτική περιοχή ενός χρήστη δεν θα παραβιαστεί και θα παραμείνει ξεχωριστή από την κοινόχρηστη.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ στις αρχές Απριλίου, σύμφωνα με τη Samsung, η οποία βέβαια παρέλειψε να αναφέρει την αναμενόμενη τιμή του προϊόντος.

[img_ALT=HomeSync Set-top box: Δείτε την νέα συσκευή της Samsung με 1TB HDD και διπύρηνο CPU]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1348512b968c389ef.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now