Hp2

GeForce GTX TITAN: Νέες λύσεις ψύξης για τη γνωστή κάρτα γραφικών από την ARCTIC!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=GeForce GTX TITAN: Νέες λύσεις ψύξης για τη γνωστή κάρτα γραφικών από την ARCTIC!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f2b78b360a51.jpg[/NEWS_IMG]Η ARCTIC με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συμβατότητα των νέων της προϊόντων με την νεώτερη κάρτα γραφικών της NVIDIA, την GeForce GTX Titan. Πρόκειται για τρεις υψηλής απόδοσης ψύκτρες, την Accelero Twin Turbo II, την Accelero Xtreme III και την ολοκληρωμένη τους αέρα και υγρού λύση ψύξης, την Accelero Hybrid, η οποία μπορεί να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις και χαμηλή παραγωγή θορύβου. Η Accelero Hybrid είναι η πρώτη ψύκτρα κάρτας γραφικών με ενσωματωμένο αέρα και υγρό στην αγορά. Η Accelero Xtreme III προσφέρει ανώτερη απόδοση ψύξης χωρίς θόρυβο για την ταχύτερη μονή GPU και ένα ευρύ φάσμα γραφικών καρτών. Η Accelero Twin Turbo II είναι μια ψύκτρα διπλού ανεμιστήρα με ενισχυμένη πολλαπλή συμβατότητα για τα τρέχοντα και τα μελλοντικά μοντέλα καρτών γραφικών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις σελίδες των προϊόντων: Accelero Hybrdid, Accelero Xtreme III, Accelero Twin Turbo II.

[img_ALT=GeForce GTX TITAN: Νέες λύσεις ψύξης για τη γνωστή κάρτα γραφικών από την ARCTIC!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/48515135b6ea430f8.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη θα εχει καλυτερες θερμοκρασιες με αυτες; η stock ψυκτρα μια χαρα μου φαινεται.οι υπολοιποι φανταζομαι θα πανε σε full waterblock.

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη θα εχει καλυτερες θερμοκρασιες με αυτες; η stock ψυκτρα μια χαρα μου φαινεται.οι υπολοιποι φανταζομαι θα πανε σε full waterblock.

+1

Όποιος πάρει Titan βέβαια δεν νομίζω να σκεφτεί τα έξτρα χρήματα για μια από τις Accelero, όμως η διαφορά δεν θα είναι τόσο μεγάλη. Εφόσον οι stock ψύκτρες είναι ok, αν θες κάτι καλύτερο πας σε full cover wb μετά ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now