George_o/c

Intel Haswell: Προβλήματα με τον ενσωματωμένο USB 3.0 SuperSpeed controller

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Haswell: Προβλήματα με τον ενσωματωμένο USB 3.0 SuperSpeed controller]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]Σύμφωνα με αναφορά του Hardware.info, η οποία σχετίζεται με ένα έγγραφο που προώθησε η Intel στους συνεργάτες της, η πολυαναμενόμενη πλατφόρμα Haswell αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που σίγουρα θα διαπίστωναν ορισμένοι αγοραστές, λόγω του ότι προέρχεται από τον ενσωματωμένο USB 3.0 SuperSpeed host controller. Έτσι λοιπόν, όταν ένα Haswell-based σύστημα "ξυπνά" από το S3 sleep mode, εμφανίζει bug με τις συσκευές που είναι συνδεμένες στις USB 3.0 θύρες επικοινωνίας. Αν έχετε ανοικτά έγραφα, ή αναπαραγάγετε videos ή ακούτε μουσική απευθείας από μια USB 3.0 συσκευή, οι αντίστοιχες εφαρμογές ίσως freezάρουν, με αποτέλεσμα να χρειάζεται επανεκκίνησή τους. Για παράδειγμα αν έχετε ανοιχτό ένα έγγραφο PDF στο Acrobat Reader, μόλις το σύστημα επανέλθει από το S3 state, το έγγραφο ίσως είναι εντελώς κενό, πράγμα που λύνεται μόνο αν το ανοίξετε ξανά. Το εν λόγω bug, σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί απώλεια δεδομένων, είναι όμως ενοχλητικό.

Ωστόσο η κυκλοφορία των Haswell δεν αναβάλλεται λόγω του προαναφερθέντος bug, οπότε συνεχίζουμε να τους περιμένουμε κάπου μες στα μέσα του 2013. Παράλληλα η Intel συνεχίζει να ερευνά για τυχόν επιπρόσθετα προβλήματα που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν, αφήνοντας να νοηθεί ότι το bug θα λυθεί σε μελλοντικό stepping.

[img_ALT=Intel Haswell: Προβλήματα με τον ενσωματωμένο USB 3.0 SuperSpeed controller]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46151368ae7624fe.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω πάντως να χρησιμοποιούν πολλοί το s3 mode..προσωπικά πάντα s1 το έχω μιας και το κλείνω όποτε δεν το χρειάζομαι!Οπότε μικρό το κακό για όσους τους προτιμήσουν εν γνώση του bug αυτού!

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή βρήκαν πρόβλημα πριν την κυκλοφορία, αλλά θα τα κυκλωφορήσουν κανονικά; Μάλιστα...

Όχι...απο κάτι έγγραφα...κάτι ειπώθηκε...κάτι έγινε...κάποιο bug...ο θείος της αδελφής της νονάς της ξαδέλφης μου δεν

είναι και πολύ καλά και λέω να κάτσω σήμερα σπίτι....αυτή έιναι η φάση!

Φήμες απλά :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now